30 Haziran Perşembe burç yorumları

Astrolojiye göre bugün sizi neler bekliyor, hangi burçların yüzü gülecek, hangi burçlar dikkatli olmalı? İşte 30 Haziran Perşembe burç yorumları…

30 Haziran 2022 Perşembe 12:32 - Güncelleme: 30 Haziran 2022 Perşembe 12:32

30 Haziran Perşembe burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre “Bugün sizi neler bekliyor?”, “Neler yapmalısınız?” sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

30 Haziran Perşembe Burç Yorumları:

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Müdahaleci yönlerinizi kullanmalı ve yanlış giden işlerinizi hızlı bir şekilde düzeltmelisiniz. Çalışma hayatınızda baskıya gelemiyor, özgürlüğünüzü kısıtlayacak, hareketlere tahammül edemiyorsunuz. Sabırlı olmak zorundasınız.

 

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)

Güçlü savaşların insanı olduğunuz için, bugünkü sorunların üstesinden kolaylıkla geleceksiniz. Rakiplerinize dikkat etmelisiniz. Aşk konusunda, sevdiğiniz kişinin sosyal ve aile yaşantısını kıskanmakla hata ediyorsunuz.

 

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)

İş yaşantınızda ortaya çıkan pürüzler canınızı sıksa da, sevdiğiniz dostlarınızdan destek görerek, bu durumu kolayca atlatacaksınız. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

 

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)

Sevdiğiniz kişi ile yaşadığınız duygusal problemlere artık son vermelisiniz. Kıskançlığınızı daha farklı bir şekilde ifade etmelisiniz. Çevrenizde gelişen olaylara çok fazla kafanızı taktığınız için, yanlış  algılanıyorsunuz.

 

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Sosyal yaşamınızdaki canlanma artıyor.

 

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)

Çevrenizle iletişim konusunda yoğunluk yaşayacaksınız. Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Çevrenizde sizden beklentileri olan kişiler var. Onlara kendinizi ispat etmek için, ikna kabiliyetinizi kullanmalısınız.

 

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)

Bugün bir takım özel konularınız gündeme gelebilir. İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. Ölçülü davranışlarınız, sizi her konuda farklı kılıyor.

 

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)

Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Hayatınızda bazı değişikliklerin arifesindesiniz. Planlarınızı yaparken, partnerinizin  fikirlerini de almalısınız fakat sizin düşünceniz daha baskın.

 

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün sadece sorumluluklarınızla ilgilenin. Hayal gücünüz oldukça yoğun ve rüyalardan çok etkileniyorsunuz. Biraz düşünürseniz, gündüz saatlerinde kafanızı meşgul eden konuları ne yapsanız silemediğinizi göreceksiniz.

 

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)

Çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Hedeflediğiniz amaçlara ulaşmayı bir kariyer meselesi haline getirdiniz. Bugün ön planda olacaksınız.

 

Kova

Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)

Bir konuda yapacağınız değerlendirmelerinizle çevrenizi etkileyeceksiniz. Yerinde duramayan bir yapınız var. İşlerinizle ilgili baş etmek zorunda kaldığınız konularda, çevrenize de sorumluluk yüklemeyi öğrenmelisiniz.

 

Balık

Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)

Ele aldığınız konularda, yenilgiye tahammülünüz yok. Sevdiğiniz işleri yapmaktan hoşlanıyor ve pes etmiyorsunuz. Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Paylaşımlarınız sayesinde yararlı bir kazanç tablosu ortaya çıkıyor.