30 Temmuz Cumartesi burç yorumları

30 Temmuz Cumartesi burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

Editör: Burçin Türkoğlu | 29 Temmuz 2022 Cuma 22:43 - Güncelleme: 29 Temmuz 2022 Cuma 22:43
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 30 Temmuz Cumartesi gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
30 Temmuz Cumartesi Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Arkadaş çevrenizde yardımsever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yolculuklar gündeme gelebilir. İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınız bir gün sizi bekliyor.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Sosyal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket ediyorsunuz. Olayların tarzı sizin için önemli.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
Duygusal yaşamınıza derin bir anlam katmak isteyebilirsiniz. Hisleriniz çok güçlü. Bugün özellikle ön plana çıkacak davranış biçimlerini sergilemekten yanasınız. Kıskançlık duygusundan uzak kalmak size iyi gelecek.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Başkaları için zor bir kişilik sergiliyorsunuz.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Bugün duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, çevrenizin sizden beklediği yardımlaşmayı sağlayacaksınız.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
Aşk yaşantınızda eğlenceli ve ilgi çekici olaylar gündeme gelecek. Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacaksınız. Sosyal aktiviteleriniz gündem kazanacak. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorundasınız. Yaşamınızda gerçekleşebilecek olaylara farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Aşırı çalışmanız gerekebilir.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Arkadaş çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Bugün çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Size olan ilgileri oldukça yüksek.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni önerilere açıksınız. Hatalarınızı büyütmemelisiniz.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var ve olayları kendi çabanızla yönlendirmek istiyor, idealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz. Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı aktivite ve enerji çok önemli.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
Görüşeceğiniz kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir ve kendinize disiplin getirmek istiyorsunuz. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız.
 
 
 
Selen Görgüzel estetik yaptırdı: Tuba Büyüküstün'e mi benzemek istedi?

Selen Görgüzel estetik yaptırdı: Tuba Büyüküstün'e mi benzemek istedi?

Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç "Zamanın Kapıları"nı birlikte açtı!

Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç "Zamanın Kapıları"nı birlikte açtı!

Kadro şampiyonlar ligi gibi: 'Kimler Geldi Kimler Geçti'den yeni fragman!

Kadro şampiyonlar ligi gibi: 'Kimler Geldi Kimler Geçti'den yeni fragman!

Şimdi varoluş, o zaman sünnet sancısı: Teoman çocukluğunu hatırladı!

Şimdi varoluş, o zaman sünnet sancısı: Teoman çocukluğunu hatırladı!

'Dönmem' diyordu: Şevket Çoruh'un yolu yine Arka Sokaklar'a düştü

'Dönmem' diyordu: Şevket Çoruh'un yolu yine Arka Sokaklar'a düştü

Can Yaman 'Malezya Kaplanı'na dönüşüyor: Sandokan sete çıktı!

Can Yaman 'Malezya Kaplanı'na dönüşüyor: Sandokan sete çıktı!