31 Temmuz Pazar burç yorumları

31 Temmuz Pazar burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

30 Temmuz 2022 Cumartesi 22:48 - Güncelleme: 30 Temmuz 2022 Cumartesi 22:48
 
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 31 Temmuz Pazar gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
31 Temmuz Pazar Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Bugün gizli arzularınızın belirginleşmesi, partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız, aklınızın karışmasına neden olabilir. Kişisel çabalarınız ve ilişkileriniz çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Yaşam kalitenizi artıracak projeler peşindesiniz.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
Çevrenize karşı farklı davranıyorsunuz. Duygusal konulara uzak görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. İyi niyetli girişimciliğiniz her zamanki gibi ses getirecek. İhmal ettiğiniz dostlarınız sizden haber bekliyor.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizden faydalanacaksınız. Özel duygularınızı kendinize saklamalısınız.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Özellikle sınırsız özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Yapacağınız atılımlar için önyargısız yaklaşım tarzınız, karşınızdaki kişileri olumlu etkiliyor.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Değişim içinde olduğunuz için, bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz. İçsel kuruntularınız oldukça yüksek. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Gelecekle ilgili planlarınız artıyor.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
Dengenizin bozulmasından yana değilsiniz. Maddi konularda Jüpiter'in geri hareketi sizi de etkileyecek. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Çalışkanlığınızla ve disiplininizle göz dolduracaksınız.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Çalışma hayatınız duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu için, etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe kolay aksettirebiliyorsunuz. Bugün sosyal aktivitenizde canlanma söz konusu olacak.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
İlginç fikirlerinizi mesleki konularda da kullanarak, çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Kendinizi yenileme konusunda acele etmemelisiniz. Yaşantınızla ilgili güzel planlar yapmanıza rağmen, değişimlerden çabuk etkileniyorsunuz.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Bugün gizli arzularınızın belirginleşmesi, partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız, aklınızın karışmasına neden olabilir. Kişisel çabalarınız ve ilişkileriniz çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Yaşam kalitenizi artıracak projeler planlıyorsunuz.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
İnatla sürdürdüğünüz iş temposunu yavaşlatmalısınız. Yeni hedefleriniz için fazla zorlanıyor ve kendinize eziyet ediyorsunuz. Bağırsak problemleri yaşamak istemiyorsanız, yediklerinize ve içtiklerinize dikkat etmelisiniz.
 
 
Alkol, Aybüke Pusat'ın başına dert oldu! Ehliyeti kaptırdı

Alkol, Aybüke Pusat'ın başına dert oldu! Ehliyeti kaptırdı

Kızılcık Şerbeti'nde Zübeyde Hanım ninnisi

Kızılcık Şerbeti'nde Zübeyde Hanım ninnisi

Şahan Gökbakar, Yılmaz Morgül taklidiyle kırdı geçirdi

Şahan Gökbakar, Yılmaz Morgül taklidiyle kırdı geçirdi