4 Ağustos Perşembe burç yorumları! Günlük burç yorumları

Astroloji meraklıları dikkat! Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız, nelere hazırlıklı olmalısınız? İşte tüm bu soruların cevabı haberimizde.

3 Ağustos 2022 Çarşamba 19:40 - Güncelleme: 3 Ağustos 2022 Çarşamba 19:40
1 / 12

Bugün parasal konuda bazi beklentileriniz gerçeklesebilir. Üstelik en çok ihtiyaciniz olan zamanda. Fakat sizi hala üzen ve moralinizi bozan bir durum söz konusu. Is yerinizde gösterdiginiz hassasiyeti ask meselelerinizde tam olarak gösteremediniz. Bu da haliyle sizi ve sevdiginizi yipratti. Birlikte geçireceginiz zamanlar ikinize de iyi gelecektir.

2 / 12

Siz de bugüne huzurlu baslayip bitirecek olanlardansiniz. Bugün huzurlu bir gün sizleri bekliyor. Beraberligi uzun süren bir iliskiyi resmilestirmekten korkmayin ve bu engeli asin. Yasanan sorunlari görmezden gelmeyin ve açikliga kavusturun. Bugün en önemli sey sagliginiz. Havanin azizligine ugrayip gripten kaçinin.

3 / 12

Bugün, özgürlük duygulari içinde hareket etmek isteyeceksiniz. Beklemeyi bilmediginiz için, bir çok is firsatlarini kaçiriyorsunuz. Bugün, duygularinizi coskulu bir sekilde karsi tarafa yansitacaksiniz. Ihtiyaciniz olan beraberlikte uyum içinde olmak istiyorsunuz fakat sizin inatçi tavirlariniz, onun bitmeyen egolari yüzünden aranizda sürtüsmeler uzayabiliyor.

4 / 12

Güne iyi baslamak bugün mümkün. Sevdiklerinizle uyumlu iliskiler kurabilirsiniz; seyahat karari verebilirsiniz. Is hayatinizda, tüm isleriniz engel olabilir. Ancak günün sonraki saatleri ilk bölüm gibi geçmeyebilir. Sizi kisitlayan ve önleyen durumlarla karsilasabilirsiniz. Bu gerilime neden olabilir.

5 / 12

Sözlü iletisiminiz ve insanlari ikna etme kapasitenizin farkina vardiginiz bir dönemdesiniz. Yeteneginizi kullanmaniz bu siralar yapacaginiz anlasmalarda beklemediginiz kazançlara kapi aralayabilir.

6 / 12

Ailenizde güzel gelismeler yasayabilirsiniz. Hedefsiz coskunuz sizi sandiginiz gibi ileri tasimak yerine yavas yavas yipratmaya daha meyilli. Bu dürtüyü baskilamazsaniz yol alamazsiniz. Maddi açidan kendinizde veya ailenizde olumlu gelisme gerçeklesebilir. Sagliginiza bugün dikkat edin. Hirs ve coskunuz sagliginizi tehdit ediyor.

7 / 12

Çalisma hayatinizda sorumluluklariniz artabilir. Islerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yaptiginiz planlarda degisiklik yapabilirsiniz. Bugün bazi konularda daginik olabilirsiniz. Islerinizi genisletmek için çaba göstermeniz gerekebilir. Islerinizde gelen paralara var.

8 / 12

Kendinizi fazlasiyla güvence altinda hissedeceksiniz ancak kafanizin içinde yer eden planlar dogrultusunda biraz daha temkinli olmaniz gerekiyor. Elde ettiginiz deneyimler neticesinde yasamsal konular üzerinde yogunlasacaksiniz. Sizi tatmin etmeyen durumlarla karsilasma ihtimaliniz de var elbette. Günü daha farkli geçirme isteginiz olsa da bugün biraz daha dikkatli olmalisiniz.

9 / 12

Ask hayatinizla ilgili konularda bugün ben merkezli düsünerek yanlis kararlar alabilirsiniz dikkatli olun. Son pismanlik fayda etmeyebilir. Is hayatinizda ise gereksiz çikislari ile sizi yoracak mesai arkadaslariniza dikkat edin ve tartismalardan kaçinin. Gün sizin için ne kadar stresli ve y yorucu olsa da yöneticilerinizin dikkatlerini üzerinize çekmeye çalisin bunu basardiginiz takdirde fikirlerinizi ifade edecek.

10 / 12

Partneriniz sizin beklentilerinizden haberi yok bunu ona söyleyerek yani açik bir sekilde beklentilerinizi anlatmalisiniz. Konusarak birçok sorun çözülebilir bunun farkindasiniz ve bu yolu seçerek partneriniz üzerinde olumlu etki olusturacaksiniz. Maddi konularda biraz dikkatli davranmalisiniz ilerde yapmayi düsündügünüz birçok sey için birikim yapmaniz gerekebilir.

11 / 12

Duygularinizda bir çekimserlik söz konusu olabilir. Bugün karsilasacaginiz kisilerin fikirlerini kabul etme konusunda bocalayabilirsiniz. Gizemli davranislariniz küçük ayrintilari bile önemli hale getirebilir. Hislerinizden emin olmadan konusmak istemiyorsunuz. Düsüncelerinizin dogrulugunu hiç kimseye tartismak istemediginiz bir gün.

12 / 12

Manevi degerlerinizin yükselecegi ruhsal yorgunluklarinizdan arinacaginiz özel bir gündesiniz. Isinizle ilgili yaptiginiz seyler insanlarin dikkatini çekebilir ve dogal bir basari elde edebilirsiniz. Maddi anlamda parlak bir süreçtesiniz, birikim yapmak için uygun bir dönem. Ask hayatinizda geçmisten gelen karsilasmalari dikkate almamaniz ruh sagliginiz için daha iyi olabilir.