6 Ağustos Cumartesi burç yorumları

6 Ağustos Cumartesi burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

5 Ağustos 2022 Cuma 22:25 - Güncelleme: 5 Ağustos 2022 Cuma 22:25
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 6 Ağustos Cumartesi gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
6 Ağustos Cumartesi Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli, olanaklarınızı araştırmalısınız. Kendinize güvenebilirsiniz fakat bazı pürüzler sizi rahatsız edecektir. Olaylara karşı kendinize gereken esnekliği sağlamalısınız.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve yeni konumlar gündeme getirme konusunda, her zamanki gibi savaş veriyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var. Detaylar önemli olacak.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyle iş ilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda, daha fazla kendi yararınıza girişimlerde bulunacaksınız; hedefleriniz belirgin olacak. Bugün olaylara kapalı olmayı tercih ediyorsunuz.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Bugün olayları derin ve farklı bir şekilde irdeleme gereği duyacaksınız.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Bugün aşklarınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın kalıp düşünceleri, isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Başarıyı karşı taraftan beklemeniz, hataya açık olmanıza neden oluyor.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Motivasyon gücünüz oldukça yerinde. Taviz vermeyen mizacınızı aile ilişkilerinize de yansıtıyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına kendi sınırlarınız içinde yardım etmenizi sağlayacak; değişimlere dikkat.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara yaklaşım tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Bugün çevrenizde yanlış anlaşılmanız sizi o kadar ilgilendirmiyor. Kendinizin ne olduğunuzu çok iyi biliyor ve daha fazla taviz vermek istemiyorsunuz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmanız, bazıları için önemli olmayabilir.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Sosyal yapınızın getirdiği avantajları kullanmak için, önünüzde güzel fırsatlar var. Mantık ve duygu ikilemi yaşadığınız bugün, çevrenizin fikirlerine kayıtsız kalmamalısınız. Çıkacağınız yolculuklar işiniz için önemli olacak.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Çevrenize karşı oldukça kapalı bir tavır içindesiniz. Her şeyi tekrar tekrar irdeliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin desteklerini isteyebilirsiniz; olayların nedeni üzerinde durduğunuz zaman çözüme ulaşabileceksiniz.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Çevresel ilişkilerinizin güncellik kazanmasıyla, sosyal yaşantınız aktivite kazanacak. Kişisel enerjinizi ve araştırmacı ruhunuzu ortaya çıkarmak için, hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Gizli takdirler sizin için.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
Yaşantınızla ilgili yapıcı kararlar almak üzeresiniz. Konuları ayrıntısıyla düşünmeli ve şartlarınızı doğru sunmalısınız. Bugün günlük temponuzun yoğunluğunu bir plan dahilinde uygulamalısınız. Profesyonelce davranıyorsunuz.
 
 
Sofia Amorim Azrail pençesinden kurtulamadı, 22 yaşında karnı burnunda hayatını kaybetti

Sofia Amorim Azrail pençesinden kurtulamadı, 22 yaşında karnı burnunda hayatını kaybetti

Pelin Karahan'ın ''Çıplak fotoğraf'' itirafı gündemi salladı

Pelin Karahan'ın ''Çıplak fotoğraf'' itirafı gündemi salladı

Fena sobelendi! Tamer Karadağlı'nın kendisi tiyatro!

Fena sobelendi! Tamer Karadağlı'nın kendisi tiyatro!