7 Ağustos Pazar burç yorumları

7 Ağustos Pazar burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

6 Ağustos 2022 Cumartesi 23:02 - Güncelleme: 6 Ağustos 2022 Cumartesi 23:02
 
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 7 Ağustos Pazar gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
7 Ağustos Pazar Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Jüpiter'in geri hareketi, gizli olaylara olan merakınızı arttırıyor. Çevrenizde olup bitenlere karşı, isteseniz de kayıtsız kalamıyorsunuz. Olayları fazla büyütmeden, beklemenizde yarar var. Politik davranışlar içindesiniz.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. Güçlü sezgileriniz sayesinde, yaşamın gizemini araştırmak istiyorsunuz. Enerjinizi olumlu kullanmalısınız.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
Bugün, ilginizi kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünü yaptığınız aktiviteleri başlatacaksınız.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz, fakat tereddütleriniz var. Çevrenizle ilgili fikir tartışmalarına açık bir gün. Pratik zekanız sayesinde, olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Etrafınızdaki kişileri yönlendirme konusunda önemli aşamalar kaydediyor ve bundan büyük keyif alıyorsunuz. Ani değişimlere hazır olmalı, çevrenizin caydırıcı davranışlarına aldırmamalısınız.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Para kazanmayı seviyor, size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz. Bugün, ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Çevrenize dinginlik savaşları veriyorsunuz.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
Sezgilerinizin doğru çıkması sayesinde, çevrenizdeki birçok olayı kısa sürede çözümleyebiliyorsunuz. Zorlukları gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel fakat yanlış kişiler yüzünden zarar görme ihtimaliniz yüksek.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Bugün, kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kesin ve etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Duygusal ilişkileriniz, özgürce davranışlarınız yüzünden tehlikeye girebilir.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Dostluk duygularınızın sizi yönlendireceği bir gün. Kişisel özelliklerinizi vurgulayan işlerden zevk aldığınız için, daha özgün ve cüretkar davranabilirsiniz. Olumlu davranışlarınızın size kazandıracağı artılar önem kazanacak.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Aklınıza güveniyor ve çevrenizin telkinlerinden etkilenmek istemiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Aşırı hassas yapınız nedeniyle küçücük hataları gereğinden fazla büyütüyorsunuz.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Bugün yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. İlişkilerinizden beklediğiniz desteği görmek istiyorsunuz.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
İdeallerinizi gerçekleştirmek için, gerekli tüm verilere sahipsiniz. Aksilikler sizi üzmemeli. Sevdiklerinizin bazı sorunları ile ilgilenmek zorundasınız. İhmal edilmiş işlerin gündeme gelmesiyle, aktif bir gün geçireceksiniz.
 
 
'Millie Court' Pamela Anderson'a benztildi, kıvrımlarıyla nefes kesti

'Millie Court' Pamela Anderson'a benztildi, kıvrımlarıyla nefes kesti

Abarttı! Didem Soydan hem giyindi, hem unuttu

Abarttı! Didem Soydan hem giyindi, hem unuttu

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!