8 Ağustos Pazartesi burç yorumları

8 Ağustos Pazartesi burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

Editör: Burçin Türkoğlu | 7 Ağustos 2022 Pazar 22:04 - Güncelleme: 7 Ağustos 2022 Pazar 22:04
 
Burç Yorumları, haberimizde yer alacak. 8 Ağustos Pazartesi gününün burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.
 
8 Ağustos Pazartesi Burç Yorumları
 
Koç
 
Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
 
Kişisel çekiciliğinizi karşı cins üzerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bugünde, iş birliğine çok önem vereceksiniz. Maddi konularda inatla şansınızı deneyeceksiniz. Yaşam enerjiniz yüksek; yapacağınız işleri başarmanızı sağlayacak.
 
Boğa
 
Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)
 
Duygusal konularda inatçı davranarak, sevdiğiniz kişi ile aranızda problemlerin oluşmasına neden oluyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle, özgürlük alanınız konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Aklınızı kullanmalısınız.
 
İkizler
 
Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)
 
Yaşam enerjinizin güçlü olduğunun farkındasınız. Birçok işi bir arada yapmanın keyfini yaşayacaksınız. Yaratıcılık dürtülerinizi istediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Bugün alışveriş yapmaktan büyük bir zevk alacaksınız.
 
Yengeç
 
Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)
 
Maddi konularda doğru kararlar alacak, birikime ve yatırıma önem vereceksiniz. Ailenizle ilgili aktiviteler önem kazanacak. Onlarla yapacağınız olumlu iş birlikleri ve vereceğiniz destek, sizi oldukça mutlu edecektir.
 
Aslan
 
Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)
 
Çevrenizle duygusal iş birliği içinde olduğunuz zaman kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Bugün çevresel sorumluluğunuzun farkındasınız. Yaptığınız bir takım işlerde, kişisel girişimciliğiniz size aktivite kazandıracaktır.
 
Başak
 
Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)
 
Görüştüğünüz kişilerle kazançlar konusunda iş birliği içinde olacak ve fikirlerinizin benimsendiği şartları sunacaksınız. Bildiğiniz konularda ısrarcı davranarak kendi sisteminizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.
 
Terazi
 
Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)
 
İnanılmaz bir enerjiye sahipsiniz. Düşündüğünüz her şeyi hızlı bir şekilde yaşama geçirme savaşı içinde olacak ve hızlı iletişim zinciri kuracaksınız. Görüştüğünüz üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek önem kazanacak.
 
Akrep
 
Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)
 
Kişisel başarınızı arttırma yolunda yapacağınız olumlu gelişmeler sizi bekliyor. İsteklerinizde ısrarcı davranmakla, birçok sorunun altını çiziyor ve gündeme gelmesine neden oluyorsunuz. Tepkisel davranışlara da hedefsiniz.
 
Yay
 
Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)
 
Bir süredir beklediğiniz şartların, kendiliğinden oluşması sizi şaşırtabilir. Enerjinizi arttıracak olaylar peşinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları sosyal yönüyle değerlendirmeniz, size farklı bir statü kazandırıyor.
 
Oğlak
 
Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Bilinçaltındaki başarı hırsınızı yaşama geçirme konusunda azimlisiniz. Başarınız, biraz da çevresel koşulları doğru kullanmanızdan geçiyor. Mesleki başarınızı ortaya çıkaracak duygusal motivasyona oldukça ihtiyacınız var.
 
Kova
 
Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)
 
Çevresel koşulların olumlu etkileri sizden yana. Sınırlarınızı aşarsanız, kendinizi daha da iyi ifade edeceğiniz koşullar karşınızda. Yapacağınız işler, şimdiye kadar yapmak istediğiniz birçok işten daha başarılı olacak.
 
Balık
 
Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)
 
Bugün ani öfkelerden kaçınmalısınız. Sakin yapınıza yakışmayan davranışlar, sizi bile şaşırtıyor. Olayları yerinde değerlendirmesini öğrenmeniz gerekir. Mantıksal olaylara duygu karıştırdığınız zaman çok zorlanıyorsunuz.
 
 
 
Fatih Terim, Fenerbahçe'nin kaderini yaşıyor

Fatih Terim, Fenerbahçe'nin kaderini yaşıyor

James Bond tanınmaz halde! Ne oldu sana 007?

James Bond tanınmaz halde! Ne oldu sana 007?

Yusuf Güney fikir değiştirdi: 'Kenan Işık kaybolmadı, gelmek istemiyor'

Yusuf Güney fikir değiştirdi: 'Kenan Işık kaybolmadı, gelmek istemiyor'

Duayen sanatçı Müjdat Gezen, Güldür Güldür Show’da!

Duayen sanatçı Müjdat Gezen, Güldür Güldür Show’da!

Gönül Dağı setinde taciz skandalı: Üstelik ikisi de kadın!

Gönül Dağı setinde taciz skandalı: Üstelik ikisi de kadın!

Gökhan Özoğuz'a köprüyü satabiliriz: O iddiaya inandı!

Gökhan Özoğuz'a köprüyü satabiliriz: O iddiaya inandı!