8 Haziran Çarşamba burç yorumları

8 Haziran Çarşamba burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre “Bugün sizi neler bekliyor?”, “Neler yapmalısınız?” sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

8 Haziran 2022 Çarşamba 10:41 - Güncelleme: 8 Haziran 2022 Çarşamba 10:41

8 Haziran Çarşamba Burç Yorumları:

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

İyi niyetli yaklaşımlarınız; çevrenizde saygı çemberinin oluşmasına sebep olurken, siz de bu olaydan müthiş keyif alıyorsunuz. Bugün Mars, sizi olumlu etkilemeye devam ediyor. Ciddi kararlar arifesinde olabilirsiniz.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)

Ele aldığınız tüm konuları kısa süre içinde sonuçlandırmak istemeniz, gurur verici bir duygu. Her şey istediğiniz gibi olacak. Siz ne derseniz deyin, o bildiğinden şaşmıyor. O, herkesten çok kendine güvenen bir yapıya sahip.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)

Çalıştığınız iş yerinde, yaşadığınız olumsuz bir gelişme, motivasyonunuzu etkiliyor. Bazen gereksiz bir huzursuzluğunuz var. Bugün eski günleriniz sizi geçmişe götürebilir. Bazı duygulara alışmaya çalışıyor olmanız güzel.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)

Her işi özgürce yapmak istiyorsunuz. Engellerden kurtulmak için elinizden gelen her şeyi yapar ve sonunda isteklerinize kavuşursunuz. Sevdiğiniz kişinin her sözünü farklı bir şekilde irdeliyorsunuz. Güven duygusu önemli.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Liderlik özelliğiniz her konuda kendini gösterirken, ufukta yeni sorumluluklar sizi bekliyor. Sabırlı olmalısınız. Duygularınızı karşı tarafa sunarken fazla abartıyorsunuz. Karşı tarafın sizi anlamasını beklemeniz hata.   

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)

Tamamlanmamış birçok yarım işiniz var. Sonradan sorun olabilecek bu işleri bir an önce bitirmeye çalışmalısınız. Yeni işler sizi bekliyor. Kapris yapmanın zamanı değil. Sizi anlamalarını beklerseniz kaybınız çok olacak.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)

Dengelerinizi koruyarak, iş yaşantınızdaki başarınızın devamlılığını sağlıyorsunuz. Sizden istenen bir iş konusunda acele etmeyin. Duygularınızı iyi  ifade ediyorsunuz. Kusursuz bir aşk peşindesiniz... İzleniyorsunuz. 

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)

Risk taşıyan ve güçlü desteğe ihtiyaç duyulan bir iş için, uygun kişi siz olabilirsiniz. Gerekli olabilecek bütün donanımları açıklamalısınız. Sevdiğiniz kişi, duygusallığınızdan mutlu olurken, onun bazı tepkileri sizi yoruyor... 

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)

Sizi kendinizle baş başa bıraktıkları işlerde başarılı oluyorsunuz. Çevrenize de, birçok konuda yaşama sevinci veriyorsunuz. Partneriniz, sizin sevgi anlayışınızı anlamakta bazen zorlanıyor. Değişmeler yaşıyorsunuz.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)

Kendi planlarınızla yürüttüğünüz işlerde bugün sorununuz olmasa bile, çevreniz sizinle iletişim kopukluğundan şikayet edebilir. Bazen sevdiğiniz insanı uzaklaştırıyorsunuz. Oysa, siz çok farklı birisiniz.

Kova

Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)

İşinizin günlük akışı içinde; her an kendinize değişik şeyler bularak, uzaklaşmak istediğiniz konuları unutabiliyorsunuz. Bu yüzden işinizi aksatmıyorsunuz. Çevrenize karşı takındığınız  tavırlarınız sizi farklı yapıyor.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)

Sizi yanlış tavırlar içine sürükleyebilecek sorunların üst üste gelebileceği bir gün yaşayabilirsiniz. Her şeyi olağan karşılamalısınız. Size duygu karmaşası yaşatan partnerinizi anlamaya çalışın; davranışlarını analiz etmeyi deneyin.