9 Haziran Perşembe burç yorumları! Günlük burç yorumları

9 Haziran Perşembe burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor.

8 Haziran 2022 Çarşamba 20:58 - Güncelleme: 8 Haziran 2022 Çarşamba 20:58
1 / 12

Askta tutucu davranislariniz yüzünden partnerinizle iliskinizi zorlayabilirsiniz. Sizin isteklerinizi onun davranis biçimlerine ters düsebilir. Zengin bir dünyaniz var ve rutin olaylardan hemen sikiliyorsunuz. Özgürlügünüzü zedeleyecek çevre kosullarina karsi önleminizi alacaksiniz.

2 / 12

Bugün isinizle ilgili özel bir teklifle karsi karsiya kalabilirsiniz. Karar için kendinize zaman vermelisiniz. Özel yasaminizda ise eski askinizin israrli aramalari ve yeniden bir sans istemesi tahammül sinirlarinizi zorlayabilir. Eski olani ardinizda birakip siz güne bakmalisiniz.

3 / 12

Bugün, duygularinizda geçici bir karamsarlik söz konusu. Yollarla ilgili beklentilerinizin size kazandiracagi sürprize hazirlikli olmalisiniz. Istemediginiz degisimler ortaya çikabilir. Yakinacaginiz konularin ortaya çikmamasi için bazi önlemlerinizi simdiden almalisiniz.

4 / 12

Bugünlerde is ve özel yasaminizda tepkilerinizi kontrol altinda tutmanizda fayda var. Yakin çevrenizdeki insanlar sizi çok çabuk kizdirarak hata yapmaniza sebep olabilirler. Oto kontrolünüzü sonuna kadar kullanmalisiniz. Isinizle ilgili ufak tefek gecikmeler yasanabilir sogukkanli davranin ve baskasinin sebep oldugu aksamanin sizi zararli çikarmasina izin vermeyin.

5 / 12

Bugün keyif aldiginiz konularda kendinizi daha yaratici hissedebilirsiniz. Sorumlu oldugunuz islerinizi büyütmek için firsatlar yakalayabilirsiniz. Gün içinde çocuklarinizla ilgili konular sizi oyalayabilir. Gereksiz harcamalar yapmayin. Ask hayatiniz gündeminizi etkileyebilir. Tartismalardan kaçinmalisiniz. Ani duygusal degisiklikler olabilir.

6 / 12

Önümüzdeki bir kaç gün sizin için aktivite, yolculuk ve haber alma dönemi de olabilir. Sayet tatil imkani bulabilirseniz tam gerek duydugunuz dinlenmeyi saglayabilirsiniz. Bazi terslikler gerçeklesebileceginden, mümkünse yeni bir sey almamaya özen gösterin. Yeteri kadar gayret gösterirseniz yikilan her seyi onarabilirsiniz.

7 / 12

Kafanizi karistiran kisiler ve olaylarla karsilasacaksiniz. Yapacaginiz islerde belli bir düzen saglayin ve bu sekilde gideceginiz yolu belirleyin. Bu arada uçuk ve altindan kalkamayacaginiz fikirlerden uzak durun. Özel hayatinizda ise eski partnerinizden alacaginiz haber sizi fazlasiyla etkileyebilir. Kendinizi fazla kaptirmamanizda fayda var.

8 / 12

Hedeflerinizi konusunda israrci bir tutum içinde olmaniz, size uzun vadede çok sey kazandirabilir. Bilinçaltinizdaki duygularin sizi israrci yapmasi size güzel bir performans kazandirabilir fakat hirsli yapinizi özgürce kullandiginiz zaman basariniz daha belirgin oluyor.

9 / 12

Iletisim konusunda oldukça güçlüsünüz ve bugün de duygularinizi dile getirmekte zorlanmayacaginiz bir gün olacak. Kalbinizden konusup, kalplere hitap edeceksiniz. Evinizde kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Bugün evinizi güzellestirmek için bir seyler yapabilirsiniz. Belki biraz alisveris veya evinizde bir takim tadilatlar söz konusu olabilir. Bugün kritik anlasmalara imza atmamaya çalisin.

10 / 12

Sabah erken saatlerde aldiginiz bir haber moralinizi bozmus olabilir. Bu haberden dolayi bir hayli yorgun ve halsiz hissediyor da olabilirsiniz. Ama bunun çözümü için ugrasmaniz ve istediklerinizi elde etme konusundaki azminizi de göz önünde bulundurarak sogukkanli bir sekilde çözüm yolunda gitmelisiniz. Unutmamalisiniz ki her zorluktan çikabilecek tek kisi sizsiniz.

11 / 12

Bugün bir süredir düsündügünüz seyi hayata geçirmek için planlar yapacaksiniz. Ama dikkatli olun ve gizli kalmis detaylari da görmeye çalisin. En dogru olani seçtiginizi hissedene kadar bulmacanin parçalarini yerine koymayin, yani planinizi tamamlanmis saymayin. Kendi içinizde bir yandan dramatik duygulara yönelmeye çok meyillisiniz, diger yandan ustaca fikirlerle, hayatiniza getirecek yöntemler bulma konusunda becerikli. Bu isinizdeki basarinizin sirri aslinda. Ancak duygusal davranmak sizi zarara sokabilir. Para su siralar en zayif noktaniz.

12 / 12

Ask hayatiniz da hareketlilik sizi bazen yoruyor ancak bunun sizin benliginizi olusturmakta önemli bir yeri var. Is hayatinizda bazi aksakliklar olsa da bu sizde olagan disi bir etki yaratmayacak ve sizin de takim arkadaslarinizla ortak çalismaniz sayesinde üstesinden geleceksiniz ancak bazi kayiplarin da önüne geçemeyeceksiniz. Bazi arkadaslarinizla aranizda saglam iliskiler kurmus oldugunuzu düsünüyorsunuz ancak gerçek bu sekilde degil.

Cem Yılmaz sahneye yeni dostu 'ayama-kuytayma köpeği' ile çıktı!

Cem Yılmaz sahneye yeni dostu 'ayama-kuytayma köpeği' ile çıktı!

Sıla Türkoğlu: 'Kadınların sessiz kalması beni çok üzüyor'

Sıla Türkoğlu: 'Kadınların sessiz kalması beni çok üzüyor'

Lindsey Pelas'ın göğüsleri elbisesine sığmadı

Lindsey Pelas'ın göğüsleri elbisesine sığmadı