Bermuda Şeytan Üçgeni’ne riskli yolculuk! Gemi kaybolursa paralar iade!

Gemilerin kaybolduğu ve üzerinden geçen uçakların düştüğü Bermuda Şeytan Üçgeni’ne gezi düzenleyen Norveçli Prima gemisi, yolcularına fıkra gibi bir güvence sundu. Şirket, Şeytan Üçgeni’ne geminin kaybolması durumunda yolculara bilet ücretlerinin iade edileceğini açıkladı.

27 Mayıs 2022 Cuma 14:51 - Güncelleme: 27 Mayıs 2022 Cuma 14:51

Atlantik Okyanusu’ndaki Bermuda Şeytan Üçgeni, yaşanan gizemli olaylar nedeniyle efsane haline geldi. Eskiden manyetik olduğu sanılan fakat günümüzde okyanus akıntılarının etkisiyle oluştuğu düşünülen bölgede çok sayıda gemi kayboldu. Hatta bu bölgenin üzerinden geçen uçaklar düştü.

Norveçli Prima gemisi, tüm bu tehlikelere rağmen maceraperestler için çılgın bir yolculuk sunuyor. Gemi, Bermuda Şeytan Üçgeni’ne seyahatler düzenliyor. Şirketin, yolcuları rahatlatmak için sunduğu yöntemse oldukça dikkat çekici. Şirket, geminin Bermuda Şeytan Üçgeni’nde kaybolması durumunda bilet paralarının yolculara iade edileceğini belirtiyor.

Geminin web sitesinde şöyle yazıyor: "Bu Bermuda Şeytan Üçgeni turunda kaybolma konusunda endişelenmeyin. Turun geri dönüş oranı %100'dür ve nadiren kaybolma şansınız olduğunda paranız iade edilecektir.”