Cüneyt Arkın'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı

Kalp durması sonucu hayata veda eden efsane oyuncu Cüneyt Arkın son yolculuğuna uğurlanıyor. Arkın için ilk tören Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlendi. Açıklama yapan Betül Arkın, "Gitti, dünyayı kurtardı. Kendini kurtaramadı" dedi. Usta sanatçının Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı ve binlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

30 Haziran 2022 Perşembe 13:34 - Güncelleme: 30 Haziran 2022 Perşembe 13:34
1 / 8

Yesilçam'in usta oyuncusu Cüneyt Arkin, Istanbul'da kaldirildigi hastanede kalbinin durmasi sonucu 84 yasinda yasamini yitirdi.

2 / 8

Arkin için ilk tören Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlendi.

3 / 8

AKM’de düzenlenen törene Arkin’in hayat arkadasi Betül Cüreklibatir, ogullari Murat Arkin, Kaan Cüreklibatir ve sanatçilarin yani sira Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy ve IBB Baskani Ekrem Imamoglu da katildi.

4 / 8

Törene gelen esi Betül Arkin, AKM'ye girmeden önce açiklama yapti. Betül Arkin, "Ben bu kadar çok sevildigini gerçekten bilmiyordum. Gitti, dünyayi kurtardi. Kendini kurtaramadi maalesef. Evinde ölmek isterdi. Evinde öldü" dedi.

5 / 8

Usta ismin oglu Murat Arkin yaptigi ilk açiklamada, "Sunu bilmek çok önemli. Su anda bölünmüs olan veya bölünülmeye çalisilan bu ülkede herkesi bir araya getiren birlestirici bir unsur oldu" demisti.

6 / 8

Gerçek adi Fahrettin Cüreklibatir olan ünlü oyuncu 1937'de Eskisehir'de dogdu.

7 / 8

Ilk evliligini 1964'te Güler Mocan ile yapan Arkin'in bu evliliginden kizi Filiz dogdu. Evliligi kisa süren Arkin, 1970'te Betül Isil ile evlendi. Bu evliliginden de Murat ve Kaan adli iki oglu dünyaya geldi. Asil meslegi doktorlugu birakan Arkin, 1963'te oyunculuga basladi. Birçok filmde rol alan usta oyuncu, çok sayida da ödül aldi.

8 / 8

Usta sanatçinin Tesvikiye Camii'nde ögle namazini müteakip cenaze namazi kilinacak

Banu Alkan, kafayı Hadise'nin göğüslerine taktı

Banu Alkan, kafayı Hadise'nin göğüslerine taktı

Arda Güler’de de var! Arap sevgiliden Naomi’ye 12 milyonluk armağan!

Arda Güler’de de var! Arap sevgiliden Naomi’ye 12 milyonluk armağan!

Hasan Can Kaya, apar topar ameliyata alındı

Hasan Can Kaya, apar topar ameliyata alındı