Haydar Dümen'e benzetilen Esra Ezmeci paylaştı! 'Eşimle para karşılığı beraber oluyorum'

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci sosyal medyada oldukça popüler. Kimi zaman Haydar Dümen'e bile benzetilen Ezmece takipçilerinin özel hayat sorularına yanıt veriyor. Esra Ezmeci son olarak eşiyle para karşılığında cinsel ilişkiye girdiğini söyleyen takipçisini paylaştı ve bakın ne yanıt verdi.

28 Nisan 2022 Perşembe 11:22 - Güncelleme: 28 Nisan 2022 Perşembe 11:22
1 / 24

Psikolog Esra Ezmeci yine takipçilerinin özel hayatlariyla ilgili sorulari yanitladi. Ezmeci'ye gelen sorular ise saskinliga neden olmaya devam ediyor.

2 / 24

Bir takipçi Esra Ezmeci'ye "Esimle para karsiligi beraber oluyorum normal mi?" diye sordu.

3 / 24

Ünlü isim bu soruya "Bu çiftler arasi fantezisel heyecan arttirici bir durum da olabilir. Ikiniz de bu durumdan mutluysaniz bir problem olmaz" yanitini verdi.

4 / 24

Esra Ezmeci geçtimiz günlerde Haydar Dümen'e benzetilmisti.

5 / 24

Psikolog Esra Ezmeci takipçilerinden gelen ilginç sorulari yanitlamaya devam ediyor. Takipçilerine tavsiyeler verip yol gösteren Ezmeci, takipçisinden gelen cinsel iliski sorusunu yanitladi.

6 / 24

FOX TV'de yayinlanan 'Fulya ile Umudun Olsun' programinda yer alan psikolog Esra Ezmeci, Instagram hesabi üzerinden takipçilerinin sorularini yanitlarak tavsiyelerde bulunuyor.

7 / 24

Ünlü psikolog Esra Ezmeci her gün kendisine yöneltilen sorulari yanitlayarak Instagram hesabindan paylasiyor. Ezmeci'ye son olarak gelen soru ise okuyanlari saskina ugratti. Ezmecgi'nin verdigi yanitsa sosyal medyada gündem oldu.

8 / 24

Ezmeci'ye yöneltilen soru ise duyanlarin agzini açik birakti. Psikolog Esra Ezmeci'ye son olarak bir takipçisi, "Esim iliskiden sonra hemen üstünü giyiniyor bir yerim görünecek diye tedirgin oluyor" itirafi üzerine Ezmeci, "Belki çekingenlik ve özgüvensizligi olabilir. Siz esinize onun bedebini ve fiziksel özelliklerini begendiginizi söyleyebilirsiniz" yanitini verdi.

9 / 24

Ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye gelen itiraf saskinlik yaratti! "Esim iliskiden sonra hemen üstünü giyiyor, bir yerim görünecek diye tedirgin oluyor..."

10 / 24

Sosyal medya hesabindan takipçilerinin sorularini ve itiraflarini okuyarak onlara yön gösteren psikolog Esra Ezmeci'ye gelen bir itirafta yer alan," Esim iliskiden sonra hemen üstünü giyiyor, bir yerim görünecek diye tedirgin oluyor" sözleri saskinlik yaratti.

11 / 24

FOX TV'de ekrana gelen Fulya ile Umudun Olsun programi yani sira Beyaz TV'de ekrana çikan ve tespitleriyle programa renk atan ünlü psikolog Esra Ezmeci, son zamanlarin en taninan psikologlari arasinda yer aliyor.

12 / 24

Özellikle iliskiler üzerine yazdigi kitaplarla birçok çiftin evliligini güçlenmesine yardimci olan Esra Ezmeci milyonlarca insanin hayatina dokunmayi sürdürüyor.

13 / 24

Sosyal medyayi da aktif olarak kullanan Esra Ezmeci, Instagram hesabi üzerinden her gün takipçilerinin sorunlarini dinleyerek tavsiyelerde bulunuyor.

14 / 24

Diger yandan aksam saatlerinde takipçilerinden gelen itiraflari da sosyal medya hesabindan paylasan Ezmeci'ye gelen itiraflar okuyanlari sasirtti.

15 / 24

Bir sosyal medya kullanicisi Esra Ezmeci'ye, " Esim iliskiden sonra hemen üstünü giyiyor, bir yerim görünecek diye tedirgin oluyor" diyerek yasadigini anlatti.

16 / 24

Bunun üzerine Ezmeci ise takipçisine," Belki çekingenlik ve özgüvensizligi olabilir. Siz esinize siklikla onun bedeni ve fiziksel özelliklerini begendiginizi söyleyebilirsiniz" yanitini verdi.

17 / 24

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabindan, takipçilerinden gelen sorulari cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatlari hakkinda gelen sorulari yanitlayan Ezmeci, yine olay bir paylasimda bulundu.

18 / 24

35 yasindaki uzman klinik psikolog Esra Ezmeci, Fox TV'de yayinlanan Fulya ile Umudun Olsun programiyla taninirken sosyal medyadan gelen itiraf ve sorularla Ramazan ayinda da olay olmaya devam ediyor.

19 / 24

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, kitaplarinda ve günlük yasantisinda insanlara tavsiyeler vererek, evlilikleri ve iliskileri kurtarmaya devam ediyor.

20 / 24

21 / 24

22 / 24

23 / 24

24 / 24

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi