Haziran 2022 Burç yorumları! Aylık burç yorumları!

Yeni bir ay, yeni bir macera... Astrolojiye göre Haziran ayında burçları ne bekliyor. Hangi burçlar şanslı, hangilerini zorluklar bekliyor. İşte Haziran 2022 burç yorumları...

Editör: Elif | 2 Haziran 2022 Perşembe 20:34 - Güncelleme: 2 Haziran 2022 Perşembe 20:34
1 / 12

Haziran ayi sizin için hareketli aylardan bir tanesi. Hem kisisel hem de hayatinizla ilgili alanda önemli firsatlarla karsilasacaksiniz. 4 ve 13 Haziran'a kadar parasal konularda yeni gelismeler gündeme gelebilir. 14 Haziran'daki Dolunay'in ardindan ikili iliskileriniz hareketlenecek. Seyahat planlari yapabileceginiz bir aydasiniz. 23 Haziran'dan sonra yakin çevrenizle baglantinizi güçlendireceksiniz. 29 Haziran'da gerçeklesecek Yeni Ay'la birlikte büyük degisiklikler yasayacaginiz kararlar alabilirsiniz.

2 / 12

Mayis ayindaki Yeni Ay'dan aldiginiz enerjiyle, para konusunda atmak istediginiz adimlari haziran ayinda atma sansi yakalayabileceksiniz. 4 Haziran'dan sonra artik planlarinizi gönül rahatligiyla gerçeklestirebileceksiniz. Kendinizi dogru ifade edeceginiz bir aydasiniz. 14 Haziran'da gerçeklesecek Dolunay ile birlikte para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ödeme ve fatura isleri karsiniza çikabilecegi gibi yurt disiyla ilgili gelismeler de yasanabilir. Coskulu harcamalardan kaçinmalisiniz. 23 Haziran'da maddi anlamda çok daha rahat ilerleyeceksiniz. Kazançlariniz yükselecek ve seyahatlere çikacaksiniz. 29 Haziran'daki Yeni Ay ile birlikte girisimcilik gerektiren islerinizi baslatacaksiniz. Iliski anlaminda kendinize yatirim yapacaginiz bir aydasiniz. Daha çok karsi tarafi düsüneceginiz yaklasimlar sergileyeceksiniz. Yeni biriyle tanisacaksiniz bu tarihin 16 Haziran olmamasina dikkat etmelisiniz!

3 / 12

Haziran ayi sizin ayiniz. Bu ay hayatinizla ilgili baslatmak istediginiz ne varsa bunun için sabirsizlik duyuyor olabilirsiniz. Hayatiniz hareketleniyor ancak dogru zaman mi? sorusunu sormaktan kendinizi alikoyamiyorsunuz. Bunun için 4 Haziran'i beklemelisiniz. Bu tarihten sonra her sey çok daha net gerçeklesecek.
13 Haziran'da Merkür sizin burcunuza geçer geçmez, sikinti ve sorunlarinizin tamamen son bulacagini göreceksiniz. 14 Haziran'da gerçeklesecek Dolunay ile birlikte ikili iliskilerinizde yeni baslangiçlar gerçeklesebilir. Ortaklasa atilacak adimlara hazirlikli olmalisiniz. Bu dönem kendinizi kandirmamaya özenli olmalisiniz. Sosyal çevrenizden destek göreceksiniz. Yeni insanlar tanimaktan korkmamalisiniz.
23 Haziran'da kendinizi yeniden yaratacaksiniz. Dis görünüsünüzde degisiklige gideceksiniz. 29 Haziran'da maddi konular hayatinizda önemli bir yer edinecek.

4 / 12

Acele etmemeniz gereken bir aydasiniz. Arkadasliklarinizda bazi kopukluklar gündeme gelmis olabilir, 4 Haziran'dan sonra arkadaslik iliskilerinizdeki sikinti ve problemleri çözeceksiniz. 13 Haziran'da iletisimsel konularda çok daha dikkatli adim atmaniz gerekiyor. Kafanizdaki plan ve projeleri herkese dillendirmeyin. Ay sonu itibariyle projelerinizi hizlandirabilirsiniz. Bu ay kendinizi isinize gücünüze vereceksiniz.
Özel hayatinizdaki kisinin sagligiyla ilgili bazi problemler gündeme gelebilir. 14 Haziran'dan sonra ise kendi sagliginiza çok daha fazla dikkat etmelisiniz. Spor sakatlanmalari yasayabilirsiniz. Çok fazla kendinizi yormamaniz gereken bir dönemdesiniz.
21 Haziran'dan sonra Günes sizin burcunuza geçecek. Kendinize olan güveniniz artacak. Bazi arkadaslarinizla aranizda parasal problemler ortaya çikabilir. Haziran ayinda daha çok kendi kösenize çekilmek isteyeceksiniz. 29 Haziran'dan sonra yeniliklere yelken açacaksiniz.

5 / 12

Sosyal çevrenizin yenilendigi bir aya giris yapiyorsunuz. Arkadaslarinizla birlikte yapacaginiz planlar gündeme gelebilir. Kariyer hayatinizdaki aksilikler 4 Haziran itibariyle sona eriyor. 13 Haziran'da Merkür Ikizler burcuna geçer geçmez çok daha rahat hareket edeceksiniz. Yeni insanlarla tanisacak ve gelecek planlari yapacaksiniz. 14 Haziran'da gerçeklesecek Dolunay'la birlikte hayatinizin askini buluyorsunuz. Eger hayatinizda bir insan varsa, sevdiginiz insanlar birlikte ortamlara girebilirsiniz. Hayatinizin tadini çikaracaginiz bir haziran olacak.

23 Haziran'da parasal konularda hayata bakis açiniz daha da esneyecek. Gireceginiz ortamlarda gözler sizin üzerinizde olacak. Sagliginiza ve bagisikliginiza özen göstermelisiniz. 29 Haziran'daki Yeni Ay'da yeni adimlar atmamaya dikkat etmemelisiniz.

6 / 12

Kariyer ve meslek alaninizda yükselmek isteyeceginiz bir aya giris yapiyorsunuz ancak 4 Haziran'a kadar beklemenizde fayda var. Egitim, seyahat ve gelecek planlari kuracaginiz bir ay olacak. 13 Haziran'da hem kariyer hem de meslek alanlarinizda iletisimleriniz artacak. Önemli anlasmalara hazirlikli olmalisiniz. 14 Haziran'da daha çok ailenize yöneleceksiniz. Ailevi kararlari almaya özen göstereceksiniz. 23 Haziran'dan sonra kariyerinizde güzel bir dönem basliyor. Zam isteyebilir veya terfi edebilirsiniz. 29 Haziran'da meydana gelecek Yeni Ay'la beraber arkadas çevrenizi degistirebilir ve yeni ortamlara girebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlari belirleyeceginiz bir dönem olacak. Yeni bir insanla tanisma ihtimaliniz çok yüksek. Ayrica parasal konularda da çok sanslisiniz.

7 / 12

Seyahat, egitim ve ticari anlasmalarin gündeme gelecegi bir aydasiniz. Bu ay çok fazla gezecek ve çok fazla insanla etkilesim halinde bulunacaksiniz. Harekete geçmek için 4 Haziran'i beklemenizde fayda var. Parasal konularda da ferahlama yasayacaksiniz. 13 Haziran'da seyahat ve egitim alanlarinizda çok sansli bir dönemde olacaksiniz. Yakin çevrenizle ilgili konularin 14 Haziran'dan sonra daha çok içine gireceksiniz. Yeni bir insanla tanisabilirsiniz. 23 Haziran'da bavullari hazirlayin! Bolca gezeceksiniz! 29 Haziran'dan sonra kariyer ve is hayatinizla ilgili önemli kararlari uygulamaya koyabilirsiniz.

8 / 12

Parasal konularda hizli hareket etmemeniz gereken bir aydasiniz. Ikili iliskilerinizde sikinti ve problemlerle karsilasmis olabilirsiniz. 3 Haziran'dan itibaren bu sorunlarin üstesinden geleceginizi bilmelisiniz. 13 Haziran'dan sonra ise parayla ilgili konularda daha da rahatlayacaksiniz. 14 Haziran'da elinize bir miktar para geçecek. Bu parayi da isinize yatirim olarak kullanacaksiniz.

23 Haziran'da parayla ilgili konularda becerilerinizi artiracaksiniz. Hayatinizda biri varsa onunla da maddi açidan bir iletisim kurabilirsiniz. 29 Haziran'dan sonra seyahatle ilgili konular hizlanacak. Kafanizdaki planlari uygulamanin tam zamani!


9 / 12

Iliskiler sizin için çok önemli. Atmak istediginiz önemli adimlar için biraz daha beklemelisiniz. Partnerinizin ugrastigi baska sikintilar olabilir. Ertelediginiz isler 4 Haziran'dan sonra yoluna girecek. 13 Haziran'dan sonra ikili iliskileriniz güçlenecek. 14 Haziran'da burcunuzda bir Dolunay gerçeklesecek. Alacaginiz kararlara daha çok dikkat etmelisiniz. Iliskinizde alacaginiz kararlar tüm hayatinizi etkileyecek. Spor yapiyorsaniz dikkat etmelisiniz. Kendinize yüklenmemeniz gereken bir dönemdesiniz. Kendi düsüncelerinizi fanatikçe savunmamaniz gerekiyor.

23 Haziran'dan sonra iliskiye bakis açiniz degisecek. Bu dönem popülerliginiz artacak. Adeta herkes sizden bahsedecek. 29 Haziran'dan sonra parayla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

10 / 12

Is hayatinizin oldukça hareketli oldugu bir dönemden ask hayatinizin hareketlenecegi bir döneme geçis yapiyorsunuz. 4 Haziran'a kadar eski asklariniz pesinizde kosabilir. Eski problemlerle yeniden yüzleseceksiniz. 13 Haziran'dan sonra is hayatiniz yeniden hareketleniyor. Içinizdeki enerjiyi yükseltmeye çalismalisiniz. Ev ve aile konularinda en sansli burçsunuz. 14 Haziran'dan sonra bir olayin iç yüzüyle karsilasabilirsiniz. Is hayatinizda neden bazi olaylarin ilerlemedigini çözebileceksiniz. Aydinlanma yasayacaginiz bir dönem olacak. Birileri isinize ket vurabilir. Sartlari ve durumlari çok fazla zorlamamalisiniz. Hayatinizdaki insanin sagligiyla ilgileneceginiz bir dönem olacak.

23 Haziran'da is ve saglik konularinda her sey yoluna girecek. 29 Haziran'da iliskilere dair yenilikler gündeme gelecek.

11 / 12

Ask hayatinizda hareketliliklerin yasanacagi bir haziran ayi sizi bekliyor. Aile hayatinizda bazi sikintilar gündeme gelebilir. Aile büyüklerinizle inatlasmalariniz 4 Haziran sonrasinda düzelecek. 13 Haziran'dan itibaren ask hayatinizda harika yenilikler gerçeklesecekken 14 Haziran'da arkadaslarinizla aranizdaki sorunlari net göreceksiniz.

Yeni bir girisimde bulunabileceginiz bir aydasiniz. Önemli planlarinizi arkadaslarinizla birlikte devreye sokacaksiniz. 21 Haziran'dan sonra is hayatinizin üzerine düserken 23 Haziran itibariyle de kendinize vakit ayiracaksiniz. Hem isi hem özel hayatinizi bir arada yürütebileceksiniz. 29 Haziran'dan itibaren yeni kararlar alacaksiniz.

12 / 12

Ev ve aileyle ilgili problemleriniz 4 Haziran'dan itibaren yoluna girecek. Yakin çevrenizle yasadiginiz inatlasmalar son bulacak. Daha saglam iliskiler içerisine gireceginiz bir dönemdesiniz. Ev almak ya da yatirim yapmak istiyorsaniz 13 Haziran sonrasinda hareketlilik yasanacak. 4 Haziran'da kariyer ve meslek hayatinizda gelismeler gündeme getirecek. Aile hayatiniz ve is hayatiniz arasinda yalpalanabilirsiniz. Ancak memnun da kalacaksiniz. Iserinizi aileniz yüzünden ihmal etmemelisiniz.

23 Haziran'da evinizle ilgili yenilikler gündeme gelebilir. Misafir agirlamak hosunuza gidecek. 29 Haziran'da aska dair önemli kararlar vereceksiniz. Hayatin tadini çikarmak isteyeceginiz bir ay olacak.

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’lu Kuş Uçuşu 23 ülkenin ilgisini çekti!

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’lu Kuş Uçuşu 23 ülkenin ilgisini çekti!

Sizi nasıl bir gün bekliyor? 24 Nisan günlük burç yorumları

Sizi nasıl bir gün bekliyor? 24 Nisan günlük burç yorumları

Ayşe Hatun Önal'dan Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum esprisi: Belli ki aklı yerinde!

Ayşe Hatun Önal'dan Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum esprisi: Belli ki aklı yerinde!

Dilan Çiçek Deniz'e ABD yaradı: Hangi yönetmenin oğluyla aşk yaşıyor?

Dilan Çiçek Deniz'e ABD yaradı: Hangi yönetmenin oğluyla aşk yaşıyor?

Ünlü rapçinin sahne şovu istediği gibi gitmedi! Atladığına pişman oldu

Ünlü rapçinin sahne şovu istediği gibi gitmedi! Atladığına pişman oldu

Ünlü isimlerden hasta çocuklara ziyaret: Duygu seli yaşandı!

Ünlü isimlerden hasta çocuklara ziyaret: Duygu seli yaşandı!