Küllerinden doğdu! Böyle mucize milyonda bir olur!

Yanlışlıkla elektrik akımına dokunarak alev topuna dönüşen Darren Harris, korkunç yanıklara ve iç organlarının gördüğü hasara rağmen doktorlara göre mucize bir şekilde yaşama tutundu. Burnunu ve kulaklarını kaybeden adam, ellerini de artık kullanamıyor.

12 Mayıs 2022 Perşembe 23:08 - Güncelleme: 12 Mayıs 2022 Perşembe 23:08

İngiltere’nin Wolverhampton şehrinden Darren Harris adlı 29 yaşındaki gencin fotoğrafları bile içleri acıtırken, o bu acıyı bizzat çekti. 2020’de yaşanan kazada terk edilmiş bir çelik fabrikasından hurda toplamak isteyen adam, binadaki elektriğin kapalı olduğunu düşünerek bakır çubuğa dokundu.  Bu dokunuş Darren’ın hayatını tamamen değiştirdi. Baygınlık geçiren talihsiz adam, mucize bir şekilde sadece birkaç dakika sonra kendisine geldi ve yoldan geçen bir ambulansı durdurmayı başardı.

Vücudunun yüzde 43’ünde 3. derece yanıklar oluşan Darren’a doktorlar çoklu organ yetmezliği ve sepsis teşhisi koydu. Doktorlar, deri greftleri, beynindeki baskıyı azaltmak için kraniotomi ve yanıklarına suni deri uygulamak için öncü bir ameliyat dahil 23 ameliyat gerçekleştirdi. 27 boyunca komada kalan adam, ikinci bir mucizeyi başararak uyanmayı başardı.

Darren artık ellerini kullanamasa da hayatta olması bile gerçek bir mucize.

“KEMİKLERİMİ GÖREBİLİYORDUM”

Darren, cerrahların kendisine 30 yıllık kariyerlerinde "hiç böyle bir şey görmediklerini" söylediğini belirtti. Yaşadıklarını anlatan Darren, "Hayatım gözlerimin önünden geçti ve birkaç dakikalığına ölüydüm. Beni neyin geri getirdiğini bilmiyorum ama uyandığımı hatırlıyorum. Tüm vücudum yanıyordu, bir insan ateş topuydum. Hayatım için koştum ve bir şekilde vücuduma verilen hasarı bilmeden bir çiti aşmayı başardım. Kollarım tamamen yanmıştı, kemiğe kadar görebiliyordum. Yüzüm kanat gibi sarkıyordu ve nefes borum açığa çıkmıştı. Bir ambulans köşeyi dönünce birkaç dakika yolun kenarında kaldım. Kendimi önüne attım ve hatırladığım sonraki şey 27 gün sonra uyandığım oldu” dedi.

Darren'ın korkunç kazadan önceki hali.