Kurt adam ailesi! Tarihte sadece 50 kişide görüldü

Meksika’da yaşayan Jesus 'Chuy' Aceves ve ailesi, kurt adam sendromu olarak da bilinen konjenital hipertrikoz hastalığından muzdarip. Hastalık bu zamana kadar sadece 50 kişide görülmesine rağmen, 30 kişilik ailenin hepsinin yüzü tamamen kıllarla kaplı ve vücutlarında da normalden çok daha fazla kıl var. Bu nedenle sirklerde çalıştırılarak küçük düşürülen aile, yaşadıklarını anlattı.

9 Temmuz 2022 Cumartesi 10:25 - Güncelleme: 9 Temmuz 2022 Cumartesi 10:25
1 / 12

Jesus 'Chuy' Aceves, hayatini alt üst eden çok nadir bir hastalikla yasamak zorunda. Aceves ve ailesi, vücutlarinda anormal derecede killanmaya neden olan konjenital hipertrikoz hastaligi yüzünden igrenç bakislara ve zorbaliga maruz kaliyor.

2 / 12

Hiç istemeseler de ‘dünyanin en killi ailesi’ unvanini tasiyan aile, sirf ‘kurt adam’ gibi görünüsleri nedeniyle yasadiklari Loreto kentinde yerel halk tarafindan dislanmis.

3 / 12

Para kazanmalari için tek seçenek ise sirkler olmus. Sirf görüntüleri nedeniyle Aceves ailesini ise alan sirkler, insan içine çikmamalari ve sadece gösterilerde görünmeleri için aileye hapis hayati yasatmis.

4 / 12

Yasadiklarini bir belgeselde anlatan 48 yasindaki Jesus ‘Chuy’ Aceves, “Sirkteki hayatim 13 yasimdayken basladi.

5 / 12

Adam bize iyi para verecegini ve hepimizi istedigini söyledi. Bize ev sahipligi yapacagini ve para verecegini söyledi. Kabul ettim. Ama insanlar bizi görmesin diye kilit altinda kalmaktan hoslanmadim” dedi.

6 / 12

Jesus’un üç kizi var, en büyügü 20'li yaslarinda bekar bir anne ve hepsi hipertrikozlu. Çok nadir görülen bu hastalikla ilgili tarihte 50 vaka kaydi var. 30’u Jesus ‘Chuy’ Aceves’in atalari.

7 / 12

Jesus'un kizi, çocugunu dogurduktan sonra sevgilisi tarafindan terk edilmis bekar bir anne.

8 / 12

9 / 12

10 / 12

11 / 12

12 / 12

Banu Alkan, kafayı Hadise'nin göğüslerine taktı

Banu Alkan, kafayı Hadise'nin göğüslerine taktı

Arda Güler’de de var! Arap sevgiliden Naomi’ye 12 milyonluk armağan!

Arda Güler’de de var! Arap sevgiliden Naomi’ye 12 milyonluk armağan!

Hasan Can Kaya, apar topar ameliyata alındı

Hasan Can Kaya, apar topar ameliyata alındı