Mayıs 2022 burç yorumları! Bu ay burçları neler bekliyor?

Astrolojiye inananlar ve özellikle kadınlar burç yorumlarını yakından takip ediyor. Mayıs ayında 12 burcu ne bekliyor? Astrolojiye göre Mayıs ayı hangi burçların ayı olacak? İşte aylık burç yorumları…

6 Mayıs 2022 Cuma 16:49 - Güncelleme: 6 Mayıs 2022 Cuma 16:49
1 / 12

Venüs’ün burcunuza geçmesiyle kendinizi mental ve fiziksel olarak zinde hissedeceginiz, enerjinizin ve isiginizin parlak olacagi bir döneme giriyorsunuz. Cesur ve enerjik haliniz iliskilerinizde de etkisini gösterecek; yeni bir iliskiye baslamak, yeni insanlarla bir araya gelmek bu dönemin en önemli gündem maddesi olacaktir. Kazanç kaynaklariniz ve is olanaklarinizda sasirtici gündemleriniz olabilir. Kendinizi farkli bir isin hazirligini yaparken bulabilir, zorla sürdürdügünüz çalismalardan siyrilabilirsiniz.

2 / 12

Sevgili Bogalar ve yükselen burcu Boga olanlar, yönetici gezegeniniz Venüs’ün önce Balik burcundaki Jüpiter ile kavusumu ardindan da Koç burcuna geçmesi, bu aya sizi oldukça yogun bir gündemle baslatiyor. Maddi açidan kazanç elde edeceginiz firsatlarla ve insanlarla karsilasabilirsiniz. Sosyal çevrenizden gelecek teklifler, çabalarinizin görülmesi söz konusu olabilir. Günes ve Uranüs’ün Boga burcundaki kavusumuyla birlikte, hayatinizla ilgili önemli dönüm noktalarini fark edebilirsiniz. Yeni bir düzene geçmek üzereydiniz, bu kavusumla bunu nasil saglamlastiracaginizi görebilirsiniz.

3 / 12

Jüpiter ve Venüs’ün Balik burcundaki kavusumuyla is hayatinizda hem kazanç elde edeceginiz hem de yerinizi saglamlastiracaginiz bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi ve yaptiginiz isleri ortaya koyacaginiz ve bu sayede yeni kazanimlar elde edeceginiz firsatlariniz olabilir. Dikkatleri üzerinize çekecek olmaniz duygusal konularda da etkilesimler olusturabilir. Jüpiter’in Koç burcuna geçmesi, hedefleriniz ve projeleriniz harekete geçmeniz için sizi yüreklendirecektir. Sesini duyurmak, fikirlerinizi ilan etmek ve bunlari somutlastirmak için birçok imkaniniz olabilir.

4 / 12

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Venüs ve Jüpiter’in Balik burcundaki kavusumundan oldukça iyicil bir etki alabilir ve kendinizi hayata dahil etme konusunda daha esnek, daha inançli hissedebilirsiniz. Ilahi adaletin yasantiniza nasil etki edecegine sahitlik edebilirsiniz. Akrep burcunda gerçeklesecek Ay tutulmasiyla birlikte ask hayatinizdaki tutumlariniz, sevgi ve mutluluk anlayisiniz üzerine kafa yorabilirsiniz. Bu da size nasil bir iliski yasamali, karsinizdaki kisiye nasil bir tutum sergilemelisiniz sorularina yanit verebilir.

5 / 12

Balik burcundaki Venüs ve Jüpiter’in kavusumu size finansal açidan yüz güldürecek birtakim gelismeler yasatabilir. Ekonomik kaygilarinizdan siyriliyorsunuz. Esinizden ya da ailenizden gelecek olan imkanlar ya da desteklerle sadece kendinizi toparlamakla kalmayabilir, yeni bir atilima da gidebilirsiniz. Uranüs’ün yönetici gezegeniniz Günes ile Boga burcunda kavusuyor. Yaptiginiz is ya da bulundugunuz konum her ne olursa olsun, artik kendinizi ortaya koymaniz gerektigini anliyorsunuz.

6 / 12

Sevgili Basaklar ve yükselen burcu Basak olanlar, islerin lehinize döndügünü göreceginiz bir döneme giriyorsunuz. Jüpiter ve Venüs’ün Balik burcunda birlikte olmasi, çevrenizdeki insanlardan ve kuracaginiz iliskilerden iyi yönde besleneceginiz gelismeleri beraberinde getiriyor. Evlilik ve kariyer hayatiniza dogrudan etki edecek, hayallerinizi ortak olacagini düsündügünüz insanlarla tanisabilirsiniz. Günes’in yönetici gezegeniniz Merkür ile Ikizler burcunda bir araya gelisi, size kariyerinizdeki tüm sorunlari geride birakip yeni bir sayfa açacak motivasyonu saglayacaktir.

7 / 12

Venüs’ün önce Jüpiter ile kavusumu, ardindan da Koç burcuna geçecek olmasiyla is hayatinizda, çalisma ortaminiz ve sorumluluklariniz konusunda beklentilerinizi karsilayacak imkanlar sizi bulabilir. Islerinizle ilgili her seyi yoluna koyarken sagliginizi da ihmal etmemelisiniz. Kontrollerinizi aksatmamak ve beslenme aliskanliklarinizi düzenlemek, kendinizi daha iyi hissetmenizi saglayacaktir.

8 / 12

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, hayatinizin yepyeni bir yön kazandigi ve sekillendigi bir aya giriyorsunuz. Venüs ve Jüpiter’in Balik burcundaki kavusumu, sizi aska yeniden inandiracak firsatlarla gelebilir. Kendinizi sansli ve mutlu hissedeceginiz birliktelikler içinde olabilir, mutsuzluktan ve elden bir sey gelmeme hissinden kurtulabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Mars’in Uranüsle kuracagi kontak bu anlamdaki girisimlerinizi ve size gelen dönüsleri hizlandirabilir. Sadece gönül meselelerinde degil, kendinize ve yeteneklerinize ayirmaniz halinde de oldukça verimli bir dönem geçirebilirsiniz.

9 / 12

Yönetici gezegeniniz Jüpiter’in Venüs ile yapacagi kavusumla birlikte ev hayatiniz ve yasam alanlarinizda büyük degisimlere hazir olun. Bu iliskilerinizi iyilestiren türden bir degisim olabilecegi gibi, aile büyükleriniz araciligiyla sahip olacaginiz imkanlarla da mümkün olabilir. Özellikle ev sahibi olmak, kalici bir yatirim seçenegi olusturmak adina olumlu bir zamandasiniz. Ayni hafta içinde Venüs’ün Koç burcuna geçmesi, Ay’in Ikizler burcunda seyredecek olmasi ask hayatinizdaki olumlu gelismeleri hazirlayabilir. Kendinizi özgür ve isteklerinizi gerçeklestirirken bulabilir, bu sayede duygusal etkilesimlere daha hazir olabilirsiniz

10 / 12

Venüs ve Jüpiter Balik burcunda bir araya geliyor ve size kelimelerle yasanabilecek en güzel zamanlardan birini açiyor. Yapacaginiz görüsmelerle, bugüne kadar kendinize ve çevrenize koydugunuz mesafenin sinirlarini degistirebilirsiniz. Bu da size yeni bir çevre ve yeni imkanlar getirecektir. Özellikle ticari konularda yeni kazanç kaynaklari bulabilir, is birliklerine gidebilirsiniz. Iliskilerinizdeki uyum ve iyilesme motivasyonunuzu arttiracak, baska insanlara ilham olabileceksiniz.

11 / 12

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Venüs’ün Jüpiter ile Balik burcundaki kavusumu sizi parasal anlamda istediginiz ve hak ettiginiz noktaya getiriyor. Bulundugunuz konumdan daha iyi yerlere gelmek için yeni alanlar olusabilir, buna bagli teklifler alabilirsiniz. Özellikle yüksek maddi getiriler almak motivasyonunuzu yükseltebilir, yeni yatirimlar için plan yapmanizi kolaylastirabilir. Bu dönemde iyi kazandiginiz kadar iyi harcamalar da yapabilirsiniz.

12 / 12

Sevgili Baliklar ve yükselen burcu Balik olanlar, Jüpiter ve Venüs’ün burcunuzda bir araya gelmesi hayatinizin akisina yeni yönler tayin edebilir. Özellikle iliskiler anlaminda oldukça sansli bir dönemdesiniz. Sizi hem psikolojik hem de ekonomik açidan iyi hissettirecek birçok is teklifi ve duygusal etkilesimle karsilasabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Neptün’ün de buraya etki edecek olmasi, hayallerinizi somutlastiracak ve emeklerinizin karsiligini verecek isler yapmanizi kolaylastirabilir.

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Dilan Polat'ın kaynanası "1 Milyoncu" oldu

Dilan Polat'ın kaynanası "1 Milyoncu" oldu