Okşan abladan Tarot falı

Çok değerli dostlarım bana adını yollayan ama benim rumuz kullanacağım okuyucumun Tarot bakımını yapacağım. Bakalım neler gelmiş…

26 Nisan 2022 Salı 16:47 - Güncelleme: 26 Nisan 2022 Salı 16:47

AĞUSTOS AYINDA EVLENECEKSİN

ZEYNEP: Sevgili kardeşim, işlerin için istediğini yazmışsın ama senin özel hayatın çok karışık, evli bir erkekle ilişki yaşıyorsun TAROT bu ilişkiden çok zarar gördüğünü ama bir türlü bitiremediğini gösteriyor. Sana yazık olacak bak önünde seni bekleyen güzel bir hayat var Ağustos ayında karşına çıkacak kişi ile yuva kuracaksın. İşle ilgili sorun yok, sorun senin tercihlerinde, daha hayat yolunun başındasın, başka bir yuvanın üzerine gelecek kuramazsın kursan da ilahi adalet seni mutsuz edecek.

 

ORTAĞIN SENİ KULLANIYOR

EMİN DEĞİLİM: Sevgili kardeşim Tarot senin büyük bir hata yaptığını ve yanlış kişiyle ortaklık kurduğunu gösteriyor, bu kişi çocukluk arkadaşın ama seni sürekli sömürüyor, senin bir yuvan ve ailen var, o bekar bir erkek ve bu ortaklık değil sana ırgatlık olmuş, derhal bu kişi ile açık konuş ve gerekiyorsa yollarınızı ayırın. Senin iki çocuğun var önümüzde ki yıl bir çocuk daha olacak, ortağın bir mülk satmanı istiyor sakın ona uyma mevcutlarla yetinerek işinizi ayakta tutabilirsiniz. Ayrıca baban da sana maddi destek olacak. Eylül ayında büyük bir gelişme seni çok rahatlatacak

 

3 YIL SONRA ANNE OLACAKSIN

YEMNİHAL: Değerli kardeşim daha önce sana yaptığım yorumlar çıkmış buna çok sevindim, hayat aslında nasıl yorumlanırsa öyle yaşanıyor. Şimdi evlenmek üzeresin ama kafanda bazı sorular var, sen bunları sorgulamaktan korkuyorsun. Evleneceğin erkek ile açık açık konuşmak zorundasın. Aklında ki tüm soruları sor ki gelecekte düşünmediğin bir şeyler yaşama. Güzel bir evlilik görüyorum, üç yıl sonra da çocuk sahibi olacaksınız, yeter ki sen sorularının cevabını al.

 

OĞLUNU RAHAT BIRAKMALISIN

TUTKUM: Değerli kardeşim senin sıkıntın çocukların: İki oğlun var ama biri biraz sorunlu, maddi bir sıkıntınız yok çok şükür ama oğlunun kendine üretebilmesi için terapiler görmesi gerekiyor, diğer oğlun işlerinizi idare ediyor ama sen onun evlenmesine engel oluyorsun. Kardeşi ile ilgilendin diye de evlenmesine karşı çıkıyorsun. Hiç kimse anne, baba ya da kardeş kişilerin hayatlarını engelleyemez, Ayrıca hiçbir kardeş diğeri için hayatından vazgeçmek zorunda değil, sen biraz oluruna bırak su akıp yolunu bulacak. Özellikle terapi şart ki o da kendine yetebilsin.

 

GURUR YAPMA TEDAVİ OL

MAHMUT: Kıymetli kardeşim sen dört yıllık evlisin, çocuk olacak mı diye sormuşsun. Eşinle birlikte sen de doktor kontrollerini yaptır, erkek olarak belki küçük aksaklıklar olabilir, günümüz şartlarında imkansız diye bir şey yok yeter ki tedavi olun, sen de eşinde iki yıl içinde sağlıklı bir çocuk sahibi olacaksınız. Bunun için gurur yapma sen de tedavi ol, TAROT sorunun sende olduğunu gösteriyor.

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi