Okşan abladan Tarot falı

Çok değerli dostlarım bana adını yollayan ama benim rumuz kullanacağım okuyucumun Tarot bakımını yapacağım. Bakalım neler gelmiş…

Editör: Büşra | 28 Nisan 2022 Perşembe 16:30 - Güncelleme: 28 Nisan 2022 Perşembe 16:30

ÖNÜMÜZDEKİ YIL YUVA KURACAKSIN

Sezai: Değerli kardeşim başından bu zamana kadar çok zorluklar geçmiş ayrıca bir süre hapis yatmışsın. Temmuz ayından itibaren hayatın akıl almaz şekilde değişecek. Önce kafanda tasarladığın işi gerçekleştireceksin ve bu iş sana güzel ve refah bir yaşam sunacak. TAROT senin 35 yaşlarında olduğunu gösteriyor. Evlenmek istediğin kız da seni istiyor ama sorun senin işinin olması. Önümüzdeki yıl nisan ayında yuva kuracaksın,2022 senin hayallerinin gerçekleştiği yıl olacak.

İLİŞKİN 6 AY İÇİNDE BİTECEK

Nur: Sevgili yavrum sen 25 yaşlarında ve aklının dikine giden bir genç kızsın. Sürekli bu şekilde davranmak sana zarar veriyor. Çocukluğunda yaşadığın travmalar senin güven duygunu kaybetmiş. Hiç kimseye güvenemiyorsun ve bu yüzden de çok olumsuzluklar yaşıyorsun. 2 yıldır birlikte olduğun bir erkek var. Sen ona da güvenemiyorsun ve haklısın. Bu ilişki bitecek TAROT altı ay içinde hayatına başka bir kişi gireceğini ve senin aslında en çok ihtiyacın olan şefkat ve sevgiyi o kişiden göreceksin üç yıl içinde evlilik var.

KENDİNE ZAMAN TANIMALISIN

Hakkı: Değerli kardeşim başından iki evlilik geçmiş. İlk karın senin ihanetin yüzünden terk etmiş. İkinci evliliğin de çocuk olmadığı için bitmiş. Çocuk olması için senin tedavi görmen gerekiyor ama sen daha evlilik, yuva aile sorumluluğu alacak durumda değilsin. Boşuna kendi başını da başka bir kadının da başını yakma. Evlilik seni boğuyor, sen bunu anlamıyorsun. Kendine zaman tanı sorumluluk bilincini sorgula ve gerekirse bu konularda bir uzmandan destek al ve asla acele etme.

ACELE KARARLAR VERMEKTEN KAÇIN

Ferahnaz: Yavrum sen henüz yirmili yaşlarındasın bu ne acele? Aile içinde ve çevrende aşırı baskı gördüğün için evlenerek bu durumdan kurtulmak istiyorsun. Yağmurdan kaçarken doluya tutulursun dikkat et. Bir şeylerden kurtulmak İçin evlilik olmaz, yuva kurmak aile olmak için evlenirsin. Eğer bu şekilde devam edersen çok daha zor durumlar yaşarsın. Sevgili yavrum okulun bitmesine az bir zaman kalmış tüm enerjini buna harca ve okul bittiğinde de iş hayatın başlasın ve sen biraz daha olgunlaş sonrasında seni seçen biri ile değil senin de seçeceğin biri ile yuva kuracaksın. Evlilik dört yıl sonra.

OĞULLARINIZA DA SEVGİ GÖSTERİN

Ç.Ç.: Beyefendi yaşınız gereği bazı kaygılar yaşıyorsunuz ama bu sizi daha asabi ve öfkeli yapıyor. Kalbinizle ilgili iki yıl önce küçük bir operasyon geçirmişsiniz ama artık korkulacak bir şey yok. Üç çocuğunuz gözüküyor iki erkek bir kız. Siz özellikle kızınıza çok düşkünsünüz bu yüzden oğullarınız sizin sevginize aç. Eşiniz son derece sakin bir hanım ama lütfen öfke nöbetlerine girip onu daha fazla huzursuz etmeyin. Bir arsa satışınız olacak siz o geliri kızınıza ayırmak istiyorsunuz. Haklısınız kız çocuk garantide olmalı ama lütfen oğullarınızın da kalbini kırmayın.

Güzellik başa bela: Bade İşçil güzelliğinden bakın neler çekmiş!

Güzellik başa bela: Bade İşçil güzelliğinden bakın neler çekmiş!

Serenay Sarıkaya'dan siler geçerim uyarısı: 'Asla ödün vermem'

Serenay Sarıkaya'dan siler geçerim uyarısı: 'Asla ödün vermem'

Kadir İnanır'dan yeni haber var! Sağlık durumu nasıl?

Kadir İnanır'dan yeni haber var! Sağlık durumu nasıl?

'İnci Taneleri'nde Azem’in kızı 'Nehir' belli oldu

'İnci Taneleri'nde Azem’in kızı 'Nehir' belli oldu

Tuvana Türkay'dan yarım yamalak açıklama: Hastayım dedi, nedenini söylemedi!

Tuvana Türkay'dan yarım yamalak açıklama: Hastayım dedi, nedenini söylemedi!

Gönül Dağı setindeki taciz detayları ortaya çıktı: Zorla öpmeye çalışmış!

Gönül Dağı setindeki taciz detayları ortaya çıktı: Zorla öpmeye çalışmış!