Okşan abladan Tarot falı

Çok değerli dostlarım okuyucularımın Tarot bakımını yapacağım. Bakalım neler gelmiş…

30 Nisan 2022 Cumartesi 15:48 - Güncelleme: 30 Nisan 2022 Cumartesi 15:48

KOCANA HÜKMEDİYORSUN

KADRİYE: Değerli kardeşim sen aslında baskın bir kadınsın, eşine hükmedebiliyorsun, iki oğlun var büyüğü evli ve iki çocuğu var, fakat ikinci oğlunun sorunları var çok içine kapanık çok inatçı biraz daha eğitilmesi hatta bir psikiyatrist desteği şart. Eşinin kalbi ile ilgili bir sorun olmuş ama şimdi sağlığı gayet iyi, senin kadın hastalıkları ile ilgili sorunların var çözülecek.

 

GELİNLERİNLE ANLAŞAMIYORSUN

SERPİL: Değerli hanımefendi sizin iki oğlunuz bir kızınız var, hepsi evli ama siz gelinlerinizle asla anlaşamıyorsunuz, bu da oğullarınızı mutsuz edip sizden uzaklaştırıyor. Neden gelinlerinizi de evlat olarak görmüyorsunuz ki, onlar da insan evladı, anne olmak için doğurmak gerekmiyor hepsi sonuçta bizim evlatlarımız. Bu işlerin bir de yaşlılığı var şu üç günlük dünyada onları da bağrınıza basmalısınız ki evlatlarınız da mutlu olsun. Siz de bencilliği bırakıp anne olun, olgun ve bağışlayıcı olun.

 

PARANI YARDIM AMAÇLI DAĞITIYORSUN

SARIKAN: Değerli oğlum sen ne kadar yardım sever bir gençsin. 28-32 yaşları arasındasın. Çok zorlu ve oldukça kötü bir çocukluk geçirmişsin bu travmalar yüzünden evliliğin bitmiş ve hala aklın ayrıldığın eşinde ama sizin bir daha birleşmeniz mümkün değil. Üç yıl içinde ikinci evliliğin olacak, çok iyi para kazanıyorsun ama hep yardım amaçlı dağıtıyorsun, Eylül ayda farklı bir işe yatırım yapacaksın ve çok başarılı olacaksın.

 

TÜM MALLARINI KAPTIRMIŞSIN

MAHİR: Sevgili kardeşim 60’lı yaşlarındasın ikinci evliliğini sürdürüyorsun üç oğlun gözüküyor. Sen yakın bir dostun tarafından dolandırılmışsın, büyük bir para ve mal kaybın olmuş ve oğulların bu konuda sana çok kızıyor ve haklılar sahip olduğunuz para ve malları onlar da çalışarak yapmış ama sen hepsini kaptırmışsın ekim ayında bu konu ile ilgili mahkeme görüyorum sonuçlanması üç yıl sürecek ve kazanacaksın. Bu da sana iyi bir ders olsun tamah kaybettirir.

 

YEĞENLERİNİ EVLAT EDİNMİŞSİN

HEYELAN: Sevgili kardeşim sen 50 yaşlarında bir kadınsın yakın zamanda eşini kaybetmişsin başın sağ olsun. Hiç çocuğunuz olmamış ve siz ikinizin de yeğenlerini evlat edinmişsiniz. Bu çocuklar ergen yaşlarında gerçeği öğrenip size de anne babalarına da küsmüşler. Aslında haklılar; sizin daha anlayışlı olup onlara can bağı ile bağlandığınızı anlatın lütfen ve en önemlisi onları evlat edinmenizin asıl sebebi mirasın bölünmeden onlara kalması olduğunu anlatın. Biraz travma yaşarlar ama er geç doğruyu anlarlar.

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi