Okşan abladan TAROT falı

Çok değerli dostlarım okuyucularımın TAROT bakımını yapacağım. Bakalım neler gelmiş…

9 Mayıs 2022 Pazartesi 15:03 - Güncelleme: 9 Mayıs 2022 Pazartesi 15:03

SEVGİLİN ÇOK MADDİYATÇI

SERDEM: Değerli kardeşim sen evlilik hazırlığı içindesin fakat kız arkadaşınla ilgili bazı şüphelerin var, haklı olduğun konu onun fazla maddiyatçı olması, bu seni korkutuyor. TAROT İlişkinizin 4-5 ay olduğunu söylüyor ki bu süre evlilik için çok erken ikinizin de zamana ihtiyacı var, erkekler zor karar verir ama birkaç cazip nokta evlilik için yeterli değil, güzel bir gelecek için zaman şart. Günümüzde birçok insan kendini farklı tanıtıyor. Kendi işini yaptığını görüyorum bu babayla birlikte yaptığınız bir iş, babanın tecrübesi, senin günümüz şartlarının bilgisi ile işiniz Temmuz ayında atağa geçecek önce iş sonra evlilik.

 

ÇOCUKLARIN HAYATINA MÜDAHALE ETMEYİN

ÜLKEM: Değerli hanımefendi TAROT sizin 55-60 yaşlarında olduğunuzu gösteriyor, iki çocuk annesi bir hanımsınız, uzun yıllar sağlık sorunları yaşamışsınız ve bunun nedeni de sizin biraz korkularınız. Şimdi sağlığınız çok iyi ve siz çocuklarınızın geleceğini düşüp yine kendinize sorun yaşatıyorsun. İkisi de yetişkin insanlar ve siz onlar için gerekenleri yapmışsınız bundan sonrası artık onların elinde ve siz onların doğrularını değiştiremezsiniz. İki oğlununuz var ikisi de bekar, siz nasıl birilerinin sizi yönetmesine izin vermiyorsunuz ki bu en hassas noktanız, onların da hayatlarına müdahale etmeyin unutmayın ki herkes kendi hayatını kendi şekillendirir.

 

BU ADAM SENİN GELECEĞİN

YOZLAŞMA: Sevgili yavrum, TAROT senin kırklı yaşlarda olduğunu, başından bir evlilik geçtiğini ve bir kızın olduğunu gösteriyor. Ayrıldıktan bir süre sonra hayatına bir erkek girmiş onun da iki oğlu var, ilişkiniz çok güzel gidiyor ama onun eski eşiyle olan ilişkisini sen yanlış değerlendirdiğin için sürekli aranızda sorun çıkartıyorsun. Sen de kızının babası ile zaman zaman çocuğunuz için bir araya gelmek durumundasın. Erkekler için çocuklar çok fazla anlam ifade eder ki onlar bu yüzden çok daha fazla verici olmaya çalışırlar. Kendi çocukları için ayrıldığı kişiye tahammül edebilen bir adam sabırlı ve doğru kişidir. Sen biraz daha sakin ve anlayışlı olmalısın, bu kişi senin geleceğin, sen de huysuzluk yapma.

 

YÜKLÜ MİKTARDA BORCUN VAR

ÇARESİZ: Değerli kardeşim, TAROT senin maddi sıkıntıların ve yüklü miktarda kredi borcun olduğunu söylüyor. Salgın dolayısı ile dünyada herkes bu sıkıntıları yaşıyor ama sen biraz aşırıya kaçmışsın. Evlisin üç çocuk gözüküyor ama biri ilk evliliğinden ve sen ilk çocuğuna yeteri kadar ilgi göstermiyorsun. İlk eşini aldatmış ve bu yüzden ayrılmışsınız. Çocuğunun suçu ne? Ayrıca hayat standardını biraz şekillendirmen gereken bir zamanda yaşıyoruz, biraz dikkat ve tasarrufla toparlanacaksın. Yeter ki ilk çocuğunu bu kadar ihmal etme.

 

SEVGİYLE ACIMA DUYGUSUNU KARIŞTIRMA

DÜŞLERİME KAR YAĞDI: Sevgili oğlum düşlerine kar yağmış olabilir, unutma ki kardan sonra ilkbahar gelir ve yeni, taze hayatlar yeşerir. TAROT senin 27-35 yaşlarında olduğunu sevdiğin bir kız arkadaşın olduğunu ve onun da sağlık sorunları olduğunu gösteriyor. Çok iyi bir tedavi görüyor, Kasım ayında tüm bu sorunlar bitecek ve sevdiğin kişi sağlığına kavuşacak. Sen yeter ki duygularından emin ol, sevgi ile acıma duygusunu karıştırıyorsun. Zamana bırak ve hiçbir şey için acele etme, sen daha doğru düzgün bir iş sahibi değilsin ve bu kızın ailesinin durumu çok iyi, bu durumda ikinizin de geleceğini etkileyecek bir hata yapma, kızın babası sana bir iş teklifi getirecek ve sen bu işi başarabilirsin ama hiçbir şey için acele etme.

Prens ve Kaptan Van Dijk’in sürprizlerle dolu yeni macerası başlıyor!

Prens ve Kaptan Van Dijk’in sürprizlerle dolu yeni macerası başlıyor!

Usta oyuncu Serdar Gökhan, Mehmed Fetihler Sultanı’nda !

Usta oyuncu Serdar Gökhan, Mehmed Fetihler Sultanı’nda !

Hafsanur Sancaktutan'ın aşkta yüzü gülmüyor: Heyecanı kısa sürdü!

Hafsanur Sancaktutan'ın aşkta yüzü gülmüyor: Heyecanı kısa sürdü!