Okşan abladan TAROT falı

Çok değerli dostlarım okuyucularımın TAROT bakımını yapacağım. Bakalım neler gelmiş…

10 Mayıs 2022 Salı 16:27 - Güncelleme: 10 Mayıs 2022 Salı 16:27

SENİN DE ÇALIŞMAN GEREKİYOR

M.M: Değerli kardeşim sen evli ve iki çocuk annesi bir kadınsın. TAROT senin evliliğinde veya ailen ve çocuklarınla ilgili hiçbir sorun göstermiyor çok şükür. Sen maddi sıkıntı çekiyorsun, eşinin kazancı yetmiyor güzel kardeşim henüz otuzlu yaşlarındasın senin de yapacağın bir iş bulman gerekiyor, bir ofiste temizlik, çay kahve yapabilirsin ya da ayıp değil ya ev işlerinde yardımcı olarak çalışabilirsin. Kızını çok güzel bir gelecek bekliyor iş hayatında da özel hayatında da çok başarılı olacak. Oğlun henüz küçük ama biraz tembel, ona yol göstermeniz gerekiyor.

 

ERKEK ARAYIŞINA GİRME

Ç.M: Değerli kardeşim sen elli yaşlarında bir kadınsın, yıllar önce eşinden ayrılmış iki de çocuğun olmuş. TAROT senin mutluluğu çok aradığını ve bulamadığını gösteriyor. Maddi bir sıkıntın yok, çocuklarına kendin yetebiliyorsun, kızının bazı psikolojik sorunları var ve evlenmek için çok acele ediyor, onu kontrol etmek senin elinde ve mutlaka bir psikiyatrist tedavisi görmesi gerekiyor. Oğlun küçük yaşlarından beri kendine yetebilen bir genç iyi eğitim almış ve yurt dışında da eğitimine devam edecek. Sen de kendini biraz kızına ayır ve erkek arayışına girme önümüzde ki Mart ayında (2023) Tüm hayatın iyi yönde değişecek ve doğru kişiyi bulacaksın.

 

AİLEN TÜRKİYE’DEN GİDERSE MUTSUZ OLACAK

DEĞERLİ: Sevgili kardeşim sen Türkiye’de yaşayan azınlık Türklerdensin. Ailen Yunanistan’a gitmek istiyor ama sen burada çok mutlusun. TAROT senin yiyecek sektöründe olduğunu söylüyor. Ailen Türkiye’den giderse orada gerçekten çok mutsuz olacak, burası onların da doğduğu ve doyduğu yer. Bu yüzden onları birkaç aylık bir geziye yolla orada nasıl yaşanabilir görsünler sonra kendileri geri gelecek. Ablan ve iki ağabeyin var sen ağabeylerinle çalışıyorsun  ve sezona çok iyi başlamışsınız, sonuçta hepiniz yaşamınızı burada sürdüreceksiniz.

 

EVLİ AMA SANA YALAN SÖYLÜYOR

B.G: Değerli kardeşim sen 34-37 yaşlarında bir erkeksin, TAROT hayatına girmek isteyen bir kadın olduğunu iki de çocuğu olduğunu gösteriyor, bu kadın halen evli ama sana yalan söylüyor, eşiyle tartışmış ve sana gelmiş, bak oğlum bu kadın servet avcısı, eşi her yerde onları arıyor, derhal evinden yollaman lazım yoksa senin başın da büyük derde girer. Senin amacın önceden tanıdığın bir kadına yardım etmek, kocası bunu asla anlamayacak derhal yolla o kadını.

 

AİLENDEN UZAK DURMA

HAYIRSIZ: Sevgili kardeşim TAROT senin kırklı yaşlarda bir erkek olduğunu ve ailenle anlaşamadığını onları hiç dinlemediğini yardıma ihtiyaç duyduklarında da ilgilenmediğini gösteriyor. Sen de evlisin senin de üç çocuğun var. Eşin görüşmenizi istemediği için ailene uzak duruyorsun, unutma ki sen de evlat büyütüyorsun, babanın sağlık sorunları var ve senin de derhal ilgilenmen gerek.

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi