Okşan abladan Tarot falı

Çok değerli dostlarım okuyucularımın TAROT bakımını yapacağım. Bakalım neler gelmiş…

17 Mayıs 2022 Salı 13:02 - Güncelleme: 17 Mayıs 2022 Salı 13:02

TEMMUZ AYINDA YENİDEN YAŞAMA DÖNECEKSİN

Berkant: Değerli oğlum sen 27-30 yaşları arasında bir gençsin. Eğitimini tamamlamışsın. TAROT senin imkansız bir aşk yaşadığını ve sonrasında ailenle aranızın açıldığını gösteriyor. Sen akrabana aşık olmuşsun. İki taraf da bu evliliği haklı olarak onaylamamış. Oğlum kız kıtlığına kıran mı girdi? Allah’tan hem aileler bende kız bu ilişkiyi istememiş ve olmamış. Sen aslında bunalımlı olmaktan mutlusun bu da seni daha çok içine döndürüyor. Aslında tüm bunlar senin kaçış yolun ve kendini koruduğun kalkanlar, işin aslı tembelsin ve tüm bu olanların arkasına saklanıyorsun. Temmuz ayında yeni başlangıçlar olacak bu da seni yaşama döndürecek. Evlilik üç yıl sonra.

KIZINIZ BIRAKIN EVLİLİĞİNİ BİTİRSİN

Zöhre: Değerli kardeşim TAROT senin üç kızın bir oğlun olduğunu gösteriyor. Gelininin ciddi bir sağlık sorunu var ama doğru tedavi olduğu İçin dört-beş ay içinde düzelecek. Şimdi bir kızı var iki yıl sonra da bir oğlu olacak ve tamamen sağlığına kavuşmuş olacak. Büyük kızın evliliğinde çok mutsuz, ayrılmak istiyor ve siz ona engel oluyorsunuz. Bırakın kendi hayatı hakkında kendi karar versin ve evliliğini bitirsin. Onun hayatı ve geleceği sizi çok fazla ilgilendirmez.

ERKER ARKADAŞIN 3-4 AYA SANA GERİ DÖNECEK

Mihriban: Değerli kardeşim TAROT senin kırk-kırkbeş yaşlarında olduğunu, uzun süren bir ilişkiden yeni ayrıldığını ve karşındaki kişinin evlenmek istemediği için bu ilişkiyi bitirdiğini gösteriyor. Aslında doğru bir karar her uzun ilişki evlilik olacak diye bir kural yok. Evliliğe başlarken iki tarafında bunun bir ömür süreceğini görmesi gerekiyor ki erkek arkadaşın bunu göremediği için ayrılmış ama fazla değil üç-dört ay içinde geri dönecek evleneceksiniz. Sen bekle ve hiç bir hamle yapma.

ARTIK CİNSEL KİMLİĞİNİ BELİRLEMELİSİN

Ali: Sevgili oğlum TAROT küçük yaşlarda tacize uğradığını, şimdi yirmi beş-otuz yaşlarında olduğunu ve hala cinsel kimliğini tam olarak bulamadığını gösteriyor. Kimliğini artık belirleme zamanın gelmiş bu yüzden mutlaka bir psikolojik destek alman gerekiyor. Ayrıca hormon bilimi uzmanı(endokrinoloji) ile bir takım testler sonucunda bu kimlik yolculuğunu tamamlayacaksın, bu konular yüzünden iş hayatını da çok fazla önemsemiyorsun, bu yaz çok iyi bir işe girecek ve başaracaksın.

NAFAKA ALMAK İÇİN DAVA AÇMALISIN

Şevval: Sevgili kardeşim TAROT başından çok kötü bir evlilik geçtiğini, boşanma sürecinin zorlu olduğunu ve iki çocuğunun da velayetini senin aldığını gösteriyor. Sen çalışıyorsun ama geçim sıkıntısı çekiyorsun. Eski eşinin ödemesi gereken nafaka gelmiyor ve senin bu konuda dava açman gerekiyor. Bir avukat yardımıyla hakkını aramalısın ve biriken nafakaları da faizi ile almalısın ki çocuklarını rahat büyütesin. İş yerinde bir değişiklik söz konusu, bu bir terfi ve temmuz ayında gerçekleşecek.

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi