Okşan abladan TAROT falı

Çok değerli dostlarım okuyucularımın TAROT bakımını yapacağım. Bakalım neler gelmiş…

18 Mayıs 2022 Çarşamba 15:05 - Güncelleme: 18 Mayıs 2022 Çarşamba 15:05

MİRAS KAVGASI YAŞIYORSUN

TATAR: Değerli hanımefendi TAROT sizin üç-dört ay önce eşinizi kaybettiğinizi gösteriyor, başınız sağ olsun.  Sizin sorununuz, miras ve eşinizin akrabaları ile yaşanan olaylar. Çocuğunuz yok ama siz ve eşiniz evliyken birlikte yaptığınız her şeyi onun akrabaları istiyor, siz de bu yüzden çok fazla üzülüyorsunuz. Lütfen derhal bir avukattan yardım alın ve hakkınız olanların dizde kalmasını sağlayın eğer şimdi dava açarsanız Aralık ayında kazanacaksınız.

AKLI BAŞINDA BİR ERKEK OLMALISIN

EGE: Sevgili yavrum TAROT senin gönül maceraları yüzünden okulunu ihmal ettiğini gösteriyor, bu sebepten babanla aranız açılmış. 23-26 yaşlarındasın artık elin ekmek tutacakken sen gönül maceralarına dalmış ve dünyayı unutmuşsun. Bu yıl okulun bitiyor, şimdiden iş araştırmasına girersen Ekim-Kasım aylarında iş hayatın başlayacak. Artık ergenlikten çıkıyorsun aklı başında bir erkek olup ailene de maddi destek vermelisin. Ocak ayında başarılarını göreceksin yeter ki bir yerden başla.

ÇOK MACERA YAŞAMIŞSIN

GÜLEN: Değerli kardeşim TAROT senin çok maceracı bir ruhun olduğunu başından birçok ilişki geçtiğini ama henüz evlenmediğini gösteriyor. Ailenden ayrı yaşıyorsun kendi ayakların üzerinde duruyorsun. Artık yuva kurmak istiyorsun otuz altı-kırk yaşlarındasın. Doğru insanı bulmak için biraz kendine zaman tanı. Temmuz ayında iş değişikliği olacak ve kazancında kariyerinde ilerleyecek 2023 Haziran ayında karşına çıkacak erkekle evlilik gözüküyor.

ŞİMDİ BUNU YAPAN EVLENİNCE NE YAPAR?

BADE: Sevgili yavrum TAROT senin 31-35 yaşları arasında olduğunu gösteriyor ve dört yıldır evli bir erkekle beraber oluyorsun. Çok güzel bir iş hayatın var. Erkek arkadaşın seni çok kıskandığı için sürekli sorunlar yaşıyorsun. Bu adam eşinden ayrılacak o da seni seviyor ama bu kişi evlilik için uygun biri değil, senin şimdiden bu ilişkiyi bitirmen gerekiyor. Şimdi sana bu kadar baskı yapan adam evlendiğimizde sana nefes aldırmaz.

MÜLK SATIŞINDAN ÇOK KAZANACAKSIN

HAYATİ: Değerli beyefendi siz eşcinsel bir erkeksiniz bu yüzden de evlenmemişsiniz. TAROT sizin aile ve çevreden evlilik için çok baskı gördüğünüzü aslında hayatınızda bir erkek olduğunu ve sizin ona çok bağlı olduğunuzu gösteriyor. Kardeşim, kırklı yaşlarındasınız ve zaman hızla akıp gidiyor sizin de artık dilediğiniz gibi yaşayabilmeniz gerekiyor. Bir mülk satışı var o mülk size çok iyi para getirecek sonrasında gelecek hayatınız maddi manevi çok iyi olacak Eylül ayına kadar sabredin.