Okşan abladan TAROT falı

Çok değerli dostlarım okuyucularımın TAROT bakımını yapacağım. Bakalım neler gelmiş…

Editör: Büşra | 20 Mayıs 2022 Cuma 13:35 - Güncelleme: 20 Mayıs 2022 Cuma 13:35

GÜZEL GÜNLER SENİ BEKLİYOR

Ezgi: Sevgili yavrum TAROT yeni bir ilişkiden ayrıldığını gösteriyor ve bu ilişki 3-4 yıl sürmüş. Sen çocuk sahibi olmak istediğin için de bitmiş. Güzel kızım herkes anne olamaz herkes baba da olamaz. Doğru kişiyi 2023 yılının mayıs ayında doğru kişi ile tanışacaksın 2024 yılında anne olacaksın. Şimdi biraz kendin için yaşa. Gelecek günler senin için çok iyi olacak.

YAPTIKLARINIZ ÇOCUKLARINIZDA TRAVMA YARATACAK

Seher: Değerli kardeşim TAROT senin evli olduğunu üç çocuğun olduğunu gösteriyor. Maddi bir sorun yok ama eşin çok fazla çapkınlık yapıyor, gece hayatı ve alkol var. Sen çocukların için bunlara göz yumuyorsun ama senin de hayatına bir erkek girmiş. Asıl çocuklarınız için bu yaptıklarınız çok büyük travmalara sebep olacak. Ne demek hem evlisiniz hem başka ilişkiler yaşıyorsunuz. Ergenlik çağında ki kızın çok şeyin farkında, ikiniz de bu yaşadıklarınızın çocukları ne hale getiriyor biraz farkında olun.

SEN SAKIN DOĞRU YOLDAN ŞAŞMA

Mithat: Değerli oğlum TAROT senin çocukluğunda başından olumsuz olaylar geçtiğini gösteriyor. Sosyal hizmetlerde büyümüş, bir kaç kez ıslah evine girmişsin. Şimdi artık kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun ama dikkat et tehlikeli sularda yüzüyorsun. Çok güzel işin var biraz daha aklını haylazlığa değil de işine verirsen güzel bir gelecek seni bekliyor. Bu zamana kadar işlediğin ufak tefek suçların cezasını çektin. Yeniden suça eğilim gösterme artık bir daha özgürlüğünü ve geleceğini batırma. Dört yıl içinde evlilik var yeter ki sen doğru yolundan şaşma.

2025 YILINDA TÜM SIKINTILAR BİTECEK

Sezgin: Değerli kardeşim sen ailenden uzak bir yerde çalışıyorsun. Mutlu bir evliliğin var ama uzaklık çocuklarınız için de sizin için de çok zor. TAROT bir süre daha bu işini sürdürmeni, toparladığın birikiminle yurda dönüp hepiniz için güzel bir hayat sağlayacağınızı gösteriyor. 2025 yılında kendi işini kuracağını çektiğiniz bu sıkıntıların da artık biteceğini gösteriyor. 2023 yılında üçüncü çocuğunuz olacak.

EYLÜL AYINDA GÖRMEDİĞİN ÇOCUĞUN SENİ BULACAK

Fitnat: Değerli kardeşim TAROT senin çocuk yaşlarda bir evlilik yaptığını bir evladın olduğunu ve eşinden ayrıldığını söylüyor. Eşin çocuğunu alıp bir daha sana hiç göstermemiş, ikiniz de ayrı ayrı evlilik yapmışsınız ve sen 27 yıldır ilk çocuğunu görmemişsin. Şimdi ki evliliğinden iki çocuğun var. Eylül ayında görmediğin çocuğun seni bulacak ve başlangıçta sana öfkeli davranacak ama sen biraz sabırlı ol, kısa zaman içinde kaynaşacaksınız ve çocuğun senin olduğun şehre gelip orada yaşayacak.

Fatih Terim, Fenerbahçe'nin kaderini yaşıyor

Fatih Terim, Fenerbahçe'nin kaderini yaşıyor

James Bond tanınmaz halde! Ne oldu sana 007?

James Bond tanınmaz halde! Ne oldu sana 007?

Yusuf Güney fikir değiştirdi: 'Kenan Işık kaybolmadı, gelmek istemiyor'

Yusuf Güney fikir değiştirdi: 'Kenan Işık kaybolmadı, gelmek istemiyor'

Duayen sanatçı Müjdat Gezen, Güldür Güldür Show’da!

Duayen sanatçı Müjdat Gezen, Güldür Güldür Show’da!

Gönül Dağı setinde taciz skandalı: Üstelik ikisi de kadın!

Gönül Dağı setinde taciz skandalı: Üstelik ikisi de kadın!

Gökhan Özoğuz'a köprüyü satabiliriz: O iddiaya inandı!

Gökhan Özoğuz'a köprüyü satabiliriz: O iddiaya inandı!