Okşan abladan TAROT falı

Çok değerli dostlarım okuyucularımın TAROT bakımını yapacağım. Bakalım neler gelmiş…

3 Haziran 2022 Cuma 13:24 - Güncelleme: 3 Haziran 2022 Cuma 13:24

GÖZÜNDE FAZLA BÜYÜTÜYORSUN

FATOŞ: Sevgili büyüğüm TAROT sizin çocuklarınızla eşiniz arasında sorunlar olduğunu gösteriyor. İki oğlunuz bir kızınız var, oğullar babaya yeterince saygı göstermiyor ve bunun da sebebi biraz sizsiniz. Onları gözünüzde fazla büyütüyorsunuz sonrası herkes için hüsran oluyor. Lütfen bırakın babaları gerekenleri yapsın ki hayatlarına bir düzen kurulsun, kızınız evlenmeyi henüz düşünmüyor ama siz ona da bu konuda baskı yapıyorsunuz, onlar artık birer yetişkin ve bırakın kendi hayatlarını kendileri şekillendirsin.

 

BU TEMBELLİK NEREYE KADAR?

SEYFİ: Değerli kardeşim TAROT senin yedi aydır işsiz olduğunu ve işsizlik maaşı ile de geçinemediğini gösteriyor. Sen kırklı yaşlarındasın, eşin gündelik işlere gidiyor, iki çocuğunuz var ikisi de çalışıyor ama gözler hep senin üzerinde sanki sen biraz da iş beğenmiyorsun, tam çalışacak üretecek yaşlardasın bu tembellik nereye kadar, ayrıca sen doğru düzgün bir işe başla ki eşin de kendi sigortasını ödeyebilsin, bu kadar tembellik yeter.

 

BOŞ KAYGILARA KAPILMA!

AYÇA: Sevgili yavrum TAROT senin otuzlu yaşlarda olduğunu eşinden ayrıldığını ve bir çocuğun olduğunu gösteriyor. Güzel kızım çok iyi giden bir ilişkin var ama senin güven duygun geçmişte zedelendiği için karşındaki kişiyi çok zorluyorsun. Sana çocuğuna sahip çıkan bir erkek var karşında neden boş kaygılarla yaşanan gereken güzel hayatı erteliyorsun? Evladın belli bir aile düzeninde büyüyecek, biyolojik babası sizi unutmuş. Hem kendi geleceğin hem de oğlunun geleceğini kurabileceğin fırsat karşında ve sen onu daha fazla oyalama Eylül sonu evlilik var.

 

İHANETİ ATLATAMAMIŞSIN

ÖNDER: Değerli kardeşim TAROT senin sürekli başını derde soktuğunu, eşin tarafından aldatılarak ayrıldığınızı ve seni terk eden eşini hala unutamadığını gösteriyor. Kardeşim kimse kimseyi zorla sevmez ve zorla da istemez. Aldatılmak ve terk edilmek sana çok ağır gelmiş ve bunları atlatmak için hiçbir çaba göstermiyorsun, henüz otuzlu yaşlarındasın, bu evlilikten çocuk olmamış ve bitmiş. Şimdi geleceğine bakman lazım kafanda ki olumsuz düşünceleri sil, hayata senin istediğin bir yerden başla ki iki-üç yıl içinde yeni bir evlilik gerçekleşecek ve sen mutlu olacaksın.

 

HAYATI TANIMAYA BAŞLA

KAYHAN: Değerli yavrum TAROT senin zor bir ergenlik geçirdiğini, şimdilerde yirmi beş-otuz yaş aralığında olduğunu gösteriyor. Artık ergenlikten kurtulup hayatına bir şekil vermen gerekiyor, ailenin aşırı hoş görüsü, senin tek çocuk olman da şımarman için sana ortam yaratıyor. Sevgili oğlum, hayat senin şımarıklıklarını çekmediği için de mutsuzsun, bazen ebeveynler dışarıda ki hayatı hiç düşünmeden evlatların her istediğini yapıyor, işte dışarda hiç kimse senin tek çocuk şımartılmış çocuk olduğunu görmez ve anlamaz, bu da seni yanlış ve mutsuz yapar. Hayatı tanımaya başlaman gerekiyor, bütün sıkıntılar bu yüzden.

 

 

Tamer Karadağlı'nın tiyatrosundan haberi yok

Tamer Karadağlı'nın tiyatrosundan haberi yok

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı