Okşan abladan TAROT falı

Çok değerli dostlarım okuyucularımın TAROT bakımını yapacağım. Bakalım neler gelmiş…

6 Haziran 2022 Pazartesi 14:33 - Güncelleme: 6 Haziran 2022 Pazartesi 14:33

KORKMA HER ŞEY YOLUNDA

Deniz: Sevgili kızım TAROT senin otuzlu yaşlarda olduğunu evlilik hazırlığı yaptığını gösteriyor. Bazı konular seni rahatsız ediyor. Ailesi biraz farklı. Uyum sağlamanız sana zor geliyor ama korkma sen bunların üstesinden çok iyi gelebilecek kapasiteye sahip bir kişi olduğun için bu işin üstesinden geleceksin. Daha şimdiden bu endişelerle başlarsan geleceğini kıramazsın. Her şey yolunda gözüküyor, mutluluklar dilerim.

ENTRİKALI İŞLER ÇEVİRMEYİ BIRAK

Cem: Sevgili kardeşim TAROT senin kolay yoldan para kazanmak için türlü entrikalar çeviren biri olduğunu gösteriyor. Evlisin ve eşin senin neler yaptığını bilmiyor ve beklentileri çok fazla olduğu İçin sen de bu yollara sapıyorsun ama yanlış yapıyorsun. Çekirge bir sıçar üç sıçrar ama sonunda mutlaka yakalanır. Bu ilahi adalettir. Doğru düzgün işine baksan olanla yetinsen iki ay içinde çok iyi işler yapacaksın. Aklını doğru yolda çalıştır ki aralık-ocak ayında çok rahat ve huzurlu ol.

BU YAZIMI ÇOCUKLARINA OKUT

Meryem: Sevgili kardeşim TAROT senin evli ve üç çocuk annesi olduğunu gösteriyor. Sen gündelik işlere gidiyorsun ama çocukların bu yüzden sana kızıyor ve utanıyorlar. Onlara ahlakınla çalışmanın utanılacak değil takdir edilecek bir olay olduğunu onlara anlat. Eşinin işleri hiçbir zaman düzgün gitmiyor ve karakter olarak sorumluluk almayı hiç istemiyor. Önce çocuklarını karşına al ve onlara bu gerçekleri anlat. Ekim ayında sürekli ve sigortalı bir işe başlayacaksın ve kazancın da çok iyi olacak. Ayrıca sen bir kişinin işlerine yardım eden bir yardımcısın kimse kimsenin hizmetçisi değildir ve hiç kimse kimseyi satın alamaz lütfen bu yazımı çocuklarına da okut.

SEN SAĞLIĞINI TOPARLAMAYA BAK

Semra: Sevgili kardeşim TAROT senin ikinci evliliğini yaptığını ilk evliliğinden iki çocuk sahibi olduğunu gösteriyor. Ayrıca senin kafanı çok meşgul eden bir sağlık sorunun var ama korkma ve hemen tedaviye başla üç-dört ay içinde sağlığın düzelecek. Ayrıca bu tedaviler sonrasında da bir çocuğun daha olacak. Eşin çocuk sahibi olmayı çok istiyor ve bu evliliğin sağlam temeller üzerine oturmuş hiç korkma bu adam senin diğer çocuklarını da sahiplenecek. Sen bir an önce sağlığını toparla.

HEMEN GELECEĞİNİ DÜZENE KOY

Yeşilova: Değerli oğlum TAROT senin askerlik döneminde çok zor şartlarda yaşadığını ve bu yüzden psikolojik olarak ciddi bir sarsıntı geçirdiğini gösteriyor. Bu konuda yardım almaktan kaçıyorsun ama bu şekilde hayatına devam edemezsin mutla bir destek ve terapi görmen gerek. Askerden geleli beş yıl olmuş gözüküyor. Sevgili yavrum yazık değil mi neden zaman kaybediyorsun ki? Hemen başla ki geleceğini bir düzene koy ve evliliğini aile kurmayı istiyorsan önce bu işi bitir sonra iş hayatını başlat ki üç yıl içinde evlilik gerçekleşsin.

Kızıl Goncalar 15. bölüm fragmanı; Suavi ölecek mi?

Kızıl Goncalar 15. bölüm fragmanı; Suavi ölecek mi?

Melisa Döngel, frikikten kaçamadı; İç çamaşırsız yakalandı

Melisa Döngel, frikikten kaçamadı; İç çamaşırsız yakalandı

Wanda Nara'dan TikTok'a özel şov! Hem de sütyensiz

Wanda Nara'dan TikTok'a özel şov! Hem de sütyensiz