Okşan abladan TAROT falı

Çok değerli dostlarım okuyucularımın TAROT bakımını yapacağım. Bakalım neler gelmiş…

10 Haziran 2022 Cuma 12:33 - Güncelleme: 10 Haziran 2022 Cuma 12:33

ARKADAŞINI ÇAĞIR VE EŞİNİ İKNA ET

Üstün: Değerli oğlum TAROT senin 30 yaşlarında evli bir erkek olduğunu gösteriyor. Bir arkadaşının kız arkadaşına yardım edeyim derken eşin bunu görmüş. Ayrıca o kız da sana çok fazla samimi davrandığı için de eşin çok kıskanmış. Oğlum eşin hamile ve son derece hassas bir dönemde. Hem baba olmak İçin can atıyorsun hem de dikkat etmiyorsun. Arkadaşını çağır ve eşini ikna et yoksa bu sorun çok büyür. İş dünyanda yeni ve kuvvetli kapılar açılacak.

ARALIK AYINDA HAK ETTİKLERİNİ ALACAKSIN

Haldun: Değerli kardeşim TAROT senin iş hayatında büyük rekabetler olduğunu, bu yüzden fazla agresif tavırlar sergilediğini ve aslında daha yukarı çıkamam gerekirken kendi kendini sabote ettiğini gösteriyor. Sabır öğrenmen gerek kırklı yaşlarındasın, iş için fazla hırsın Özel hayatını da olumsuz etkiliyor. Evlenmeyi düşündüğün bir kız arkadaşın var ama bu şekilde davranmaya devam edersen o da bu ilişkiden ürkecek ve sen aşırı öfken yüzünden geleceğini dağıtacaksın. Senin hak ettiklerini alman aralık ayında olacak hiç acele etme bekle.

TANIŞTIĞIN ADAMA BİR ŞANS TANI

Kevser: Sevgili kardeşim TAROT senin kırklı yaşlarda olduğunu geçmişte yaşadığın bir aşk yüzünden hayata küstüğünü ve hiç bir ilişkiye sıcak bakmadığını gösteriyor. Oysa mayıs ayında tanıştığın çok düzgün bir erkek var ama sen bunu hiç ciddiye almıyorsun. Güzel kardeşim sana armağan edilen bu canın, hayatın hakkını vermek zorundasın. Bir ilişki kötü gitti diye küsemezsin. Yuva kurmak aile olmak senin de hakkın, böyle devam edersen sahip olduğun ve olacağın çok şey için geç kalacaksın. Tanıştığın bu adama şans tanı ikinizi de güzel bir gelecek bekliyor.

DERHAL BİR PSİKİYATRİST DESTEĞİ AL

Şennur: Sevgili kardeşim TAROT evli ve iki çocuk sahibi olduğunu gösteriyor. Senin sorunun eşinle ilgili; eşinin ruhsal bazı hastalıkları var panik atak gibi. Ayrıca girdiği her yerden bir şeyler çalıyor, defalarca yakalanmasına rağmen hiç bundan vazgeçmiyor. Eşin kleptomani yani bu da ruhsal bir hastalık. Başınıza daha üzücü ve onur kırıcı durumlar gelmemesi için derhal bir psikiyatrist desteği alması gerekiyor. Sahip olduğunuz çevre bunu kaldıramaz ve sen çocukların çok daha fazla üzülürsünüz.

BORÇLARINI VE ÜZERİNDEKİ SUÇLARI TEMİZLEMELİSİNİZ

Ekber: Beyefendi TAROT sizin yaşamınız boyunca birçok insana maddi manevi zararlar verdiğinizi bu yüzden de işlerinizin hiç iyi gitmediğini gösteriyor. O kadar çok güveni suistimal etmişsiniz ki şimdi bu yaptıklarınızın bedelini ödüyorsunuz. İki çocuğunuz var onlar da sizin yüzünüzden mağdur olmuş, eşiniz sizi terk etmiş. Yapmanız gereken en önemli şey, geçmişi temizlemeniz, borçlarınızı ödemeniz ve üzerinizde ki bu suçlardan temizlenmeniz. Bunları hallettikten sonra ancak hayatınız bir düzene girecektir.