Okşan abladan TAROT falı

Çok değerli dostlarım okuyucularımın TAROT bakımını yapacağım. Bakalım neler gelmiş…

17 Haziran 2022 Cuma 13:05 - Güncelleme: 17 Haziran 2022 Cuma 13:05

BORÇLARINI ÖDEYİP DÜKKAN AÇACAKSIN

M. Ali: Sevgili kardeşim TAROT senin otuzlu yaşlarda bir erkek olduğunu son birkaç yıldır avare dolaştığını yanlış işler kovaladığı gösteriyor. Ayrıca yanlış insanlara borçlanmış ve ödeyememişsin. Ağustos ayında ailenden kalan bir mirası alacaksın önce borçlarını öde sonra kendine küçük bir dükkan açacaksın ve düzenli bir hayata başlayacaksın. Beraber olduğun bir kız arkadaşın var ama sana bir türlü güvenemiyor, onun güvenini kazanırsan çok güzel bir yuva kuracaksınız.

AİLECE TERAPİ ALMALISINIZ

Gülen: Değerli büyüğüm TAROT sizin çok yorucu, sıkıntılı bir geçmişiniz olduğunu gösteriyor. Uzun yıllar önce eşiniz sizinle evliyken başka bir kadınla daha evlenmiş ve sizin beş çocuğunuz var onun da iki çocuğu olmuş çaresiz olduğunuz için kabullenmişsiniz ama bu durumlar çocuklarınızın yetişmesini çok olumsuz etkilemiş. Hiçbirinin ruhsal sağlığı iyi değil ve sürekli sorun yaşatıyorlar. Aslında babalarından yüklü bir miras kalmış, değerlendirilmiyor. Doğru bir yönetimle hepinizin maddi sıkıntısı kalmayacak. Çocuklarınızın ve sizin ciddi bir terapi almanız gerekiyor. Aralık ayında tüm sorunlar bu sayede çözülecek.

EŞİNE MUHTAÇ OLMA

Pelin: Değerli yavrum TAROT senin çok genç yaşlarda çalışıp ailene destek olmak zorunda olduğunu gösteriyor. Siz beş kardeşsiniz bir erkek dört kız. Kızlar hep çalışıyor, babanız sizin kazandığınızı erkek kardeşiniz için yatırım yapıyor ve hepiniz büyük bir haksızlık ve sömürü içindesiniz. Artık kendi hayatınızı kurma zamanınız gelmiş, kazançlarınızı bir kenara koyarak evlendiğiniz zaman eşinize muhtaç kadınlar olmamalısınız. Dört kız kardeşin hayatına erkek arkadaşları var ama sizin çok doğru seçimler yapmanız gerek. Senin için Şubat ayında evlilik var ve mutlu olacaksın.

HAYATINI BOŞAMA HARCAMA

Derviş: Değerli kardeşim TAROT senin çok büyük hayallerin olduğunu ama bunları asla gerçekleştiremediğin için başarısız ve mutsuz olduğunu gösteriyor. Genç yaşında bir aşka tutulmuşsun ve olmayacak bir aşk yüzünden hayatını uzun zaman boşa harcamışsın. Evlenmiş iki çocuk sahibi olmuşsun, aklın hala ilk aşkında kalmış. Aslında çok güzel bir yuvan var ve sen bunun farkında değilsin. Yaşama sevincini yeniden kazanmak zorundasın yetişkin iki çocuk senden babalık eşin de kocalık beklerken sen geçmişe takılmışsın, bence kaçıyorsun, hayatını elemine almak için önünde iki ay var sonrası çok iyi olacak.

EŞCİNSELSİN VE ÇOCUK İSTİYORSUN

Umut: Değerli kardeşim TAROT senin eşcinsel birey olduğunu ve uzun zamandır birlikte olduğun erkek arkadaşınla kıskançlık yüzünden sorun yaşadığını gösteriyor. Sen bir kadınla beraber olup çocuk sahibi olmak istiyorsun amacın aile kurmak değil, erkek arkadaşın da seni kaybetmek korkusuyla buna karşı çıkıyor. Kardeşim çocuk sahibi olmakla iş bitmiyor, o çocuğun yetişmesi yetiştirilmesi gerekiyor, evlat sahibi olmak çok iyi ama yetmiyor doğan her çocuk önce ailesine sonradan da yaşadığınız topluma yetişmek zorunda. Sizin şartlarınızda bu oldukça zor. Mutlu bir ilişkin iyi bir işin var daha fazlası için şartları zorlama.

Paraya para demiyor! Hazar Ergüçlü'nün Dilber'ine ev de çok, bark da'!

Paraya para demiyor! Hazar Ergüçlü'nün Dilber'ine ev de çok, bark da'!

Hayranları bayram etti! Ivana’dan yeni paylaşımlar geldi!

Hayranları bayram etti! Ivana’dan yeni paylaşımlar geldi!

Demi Rose yeniden Türkiye’de!

Demi Rose yeniden Türkiye’de!