Okşan abladan TAROT falı

Çok değerli dostlarım okuyucularımın TAROT bakımını yapacağım. Bakalım neler gelmiş…

Editör: Büşra | 23 Haziran 2022 Perşembe 13:58 - Güncelleme: 23 Haziran 2022 Perşembe 13:58

BU EVLİLİĞİ BİTİR HUZUR BUL

Hastane: Değerli kardeşim TAROT senin 28 yıldır evli olduğunu beş çocuğun olduğunu gösteriyor. Senin sorunun eşinle ve ortanca oğlunla ilgili. Eşin çok acımasız, sana sürekli fiziksel ve ruhsal tacizlerde bulunuyor. Ortanca oğlun bir kaza sonucu engelli olmuş ve eşin bu konuda da seni suçluyor. Sevgili kardeşim evliliğiniz bitmiş ama siz ikinizde işin eziyet kısmındasınız. Çocukların sana ayrıl diyor ve sen buna cesaret edemiyorsun. Korkacak hiç bir şey yık bu evliliği bitir oğlun da sen de huzur bulacaksınız.

SÖYLEDİKLERİME GÖRE İLİŞKİNİ ŞEKİLLENDİR

Meryem: Değerli kardeşim TAROT senin yıllar önce evliliğini eşine ihanet ettiğin için bitirdiğini gösteriyor. Şimdi de kendinden yaşça çok genç biri ile berabersin. Bu kişi seninle ciddi düşünmüyor. Hazır bir kadın var bir ev ve yemek var ayrıca seks konusunda da sorun yok. Karşısına evlenebileceği gibi biri çıkarsa seni bırakacak. Lütfen tüm bunları düşün ve ilişkini öyle şekillendir yoksa üzülen sen olursun. Onu sana bağlayan faktörler yukarıda saydıklarım, bu yüzden de yüzeysel yaşıyor, sen de öyle yap ki üzülme.

HAYATLARINLA İLGİLİ DÜZENLEME YAPMALISIN

Dursun: Değerli kardeşim TAROT senin ellili yaşlarda evli ve üç çocuk babası bir erkek olduğunu gösteriyor. Yedi yıldır hayatında başka bir kadın var, ondan da iki çocuğun olmuş. Eşin bu konudan haberdar değil ama zaman zaman şüpheleniyor. Senin doyumsuzluğun yüzünden çocukların da çok mutsuz. Artık belli bir yaşa gelmiş adamsın hayatınla ve dahil olduğun hayatlarla ilgili bir düzenleme yapman gerekiyor. Eşin bunu bir başkasından duyarsa asla affetmez bırakır gider bu durumu da düşün ve bir karar ver, ortalık çok karışacak.

KIZIN EVLENDİKTEN SONRA SORUN KALMAYACAK

Feryat: Sevgili kardeşim TAROT senin uzun yıllar önce kendinden yaşça büyük bir kişi ile evlendiğini gösteriyor. Eşinin ilk evliliğinden çocukları var senin de bir kızın olmuş. Eşin ahlaki değerlere önem veren bir kişi ama sen kızını fazla rahat yetiştirdiğin için sürekli dorun yaşıyorsunuz. Kızın evli bir adamla birlikte. Adamın evliliği bitmiş. Aralık ayında kızınla evlenecekler ve eşinin bundan haberi yok. Eğer bu konuyu öğrenirse asla evlenmelerine izin vermez ve sen bu yüzden çok sıkıntı yaşıyorsun. Kızın evlendikten sonra sorun kalmayacak.

HIRSLAR VE İSTEKLERDEN KURTULMALISIN

Ebru: Kardeşim TAROT senin iyi bir adamla evlendiğini iki çocuğunuz olduğunu, senin aşırı hırsların ve isteklerin yüzünden evliliğinizin bittiğini gösteriyor. Oğlunla ilgili bazı psikolojik sorunlar var ve tedavi olmadı şart. Kızın çalışıyor ve kendini kurtarmış, iki yıl içinde güzel bir evlilik yapacak. Senin de hayatında bir erkek var, ilişkiniz güzel gidiyor ve sen devam etmesi için biraz kendini düzeltmelisin. Hırslar ve isteklerden kurtulursan çok rahat bir orta yaş ve yaşlılık yaşarsın.

Kaan Urgancıoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'lu 'Sen Büyümeye Bak''ın tarihi belli oldu!

Kaan Urgancıoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'lu 'Sen Büyümeye Bak''ın tarihi belli oldu!

Lucas Torreira, Devrim Özkan'ı yakın markaja aldı!

Lucas Torreira, Devrim Özkan'ı yakın markaja aldı!

Faik Öztürk'ten kötü haber: Beyin kanaması geçirdi!

Faik Öztürk'ten kötü haber: Beyin kanaması geçirdi!

Fatih Terim, Fenerbahçe'nin kaderini yaşıyor

Fatih Terim, Fenerbahçe'nin kaderini yaşıyor

James Bond tanınmaz halde! Ne oldu sana 007?

James Bond tanınmaz halde! Ne oldu sana 007?

Yusuf Güney fikir değiştirdi: 'Kenan Işık kaybolmadı, gelmek istemiyor'

Yusuf Güney fikir değiştirdi: 'Kenan Işık kaybolmadı, gelmek istemiyor'