Rüyada yılan görmenin anlamı ne? Rüyada renkli yılan görmek, evde yılan görmek!

Birçok insan için rüyada yılan görmek kabustur. Rüyada yılan görmenin çeşitli anlamları olabilir. Rüyada yılanın rengine ve nerede görüldüğüne göre tabirler değişebilir. Rüyada evde yılan görmek ne anlama gelir? Rüyada yılan görmek kötülüğe mi işaret?

13 Mayıs 2022 Cuma 14:37 - Güncelleme: 13 Mayıs 2022 Cuma 14:37
1 / 11

Rüyada yilan görmek, en genel yorumu ile çocuga, saltanata, gizli düsmanlara, kadina, beyliklere ve bireyin geçimine isaret eder. Rüyada yilan, rüyayi gören kisinin etrafinda onun kötülügünü isteyen düsmana yorumlanir. Bunun disinda yalnizca iyi günlerde yaninda bulunan, menfaat sahibi arkadaslara da isaret eden bir rüya anlamina gelir. Kimi rüya yorumcularina göre, rüya içerisinde görülen yilan, maddi ve manevi olarak zor günlerin baslamasi anlamina gelmektedir.

2 / 11

Rüyada siyah yilan görmek; kaybedecek bir seyi bulunmayan, gözü kara, bir seyi aklina koydugu zaman kimseden çekinmeyerek onu saglamak adina her seyi yapacak kadar cesaretli olan kimi kisilerin varligina isaret eder. Kötü kisilere ve onlardan gelecek belalara yorulur. Rüyada kara yilan görmek, korku salacak kadar tehlikeli insanlara ve onlardan gelecek tehlikelere isarettir.

3 / 11

Rüyada yesil yilan görmek, dini görevlerini yerine getirmeyip, günah islemekten keyif alan birine isarettir. Bu birey, rüyayi gören kisinin kendisi olacagi gibi etrafindaki yakin arkadaslarindan birisi de olabilir. Bu rüyayi gören bireyin davranislarini düzene sokmasi veya kötü davranislari olan bireyden ileride zarar görmemek için uzaklasmasi konusunda uyari aldigi söylenebilir.

4 / 11

Rüyada sari yilan görmek, iyi anlamlar tasimaz. Maddi manada kuvvetli, etrafi kalabalik, ismi ve sözü her yerde geçen birine, onun serrine isarettir. Genel manasiyla art niyete, kem gözlere, hileye, fenaliga, kötülüge düsünen birine rivayettir. Bu bireyden gelecek olan zarar seklinde yorumlanir. Rüya içerisinde sari yilan görmek, iyi biçimlerde tabir edilmez ve ugursuzluk anlamini tasir.

5 / 11

Rüyada beyaz yilan görmek, rüyayi gören kisinin çevresindeki kisilere hatta çok sevdigi kisilere karsi takinmis oldugu olumsuz ve kötü tavirlarin degismesine isarettir. Normal bir hale gelmek anlamina gelir. Rüyayi gören bireyin, insanlara karsi duymus oldugu güvensizlikten yavasça kurtulmaya basladigina ve yakin zamanda da düzelecegine tabir edilmektedir.

6 / 11

Rüyada kirmizi yilan mal sahibi bir düsmana isaret eder. Yilan büyük ve iri bir yapiya sahipse korku seklinde yorumlanir.

7 / 11

Rüyada büyük yilan, kisinin çok fazla düsmani olduguna isaret eder. Ayni zamanda düsmanlarinin çok güçlü ve etkili olduklari seklinde yorumlanir.

8 / 11

Rüyada küçük yilan görmek, karsilasacagi bela ve musibetler ile kolay bir sekilde mücadele edilecegine isaret eder. Sahip oldugunuz düsmanin güçsüz bir düsman olduguna yorumlanir.

9 / 11

Rüyada kahverengi yilan görmek, aile içerisinde yasanacak olumsuzluklara isaret eder. Bununla birlikte musibetlerden kurtulmak için gerçeklestirilecek olan mücadele olarak yorumlanir.

10 / 11

Rüyada mavi yilan görmek, sahip olunan bir erkek düsmana isaret eder. Bu düsmanin rüyayi gören kisinin gerçeklestirecegi adimlari takip ettigini ve dikkatli olunmasi gerektigi seklinde yorumlanir.

11 / 11

Rüyada altindan yilan görmek, rüyayi gören kisinin manevi ve maddi yönden yasamis oldugu tüm problemlerin son bulacagina ve sonsuz mutluluga kavusacagina isarettir. Bunun disinda is yasaminda önemli atilimlar yapip oldukça üst seviyelere erismek anlamina da gelir. Rüya içinde altindan yilani elinde tutmak, rüyayi gören bireyin karsisina ona önemli yararlar saglayacak birinin çikacagina isaret eder. Bu tür bir rüyayi gören bireyin hayir islerine yönelip etrafinda yer alan gereksinimi olan kisilere yardim eli uzatacagina da yorumlanir.

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi