Sahte penisle kadınları kandırmış! Herkes onu erkek sandı!

İngiltere’de kadın olarak dünyaya gelen daha sonra ameliyatla cinsiyet değiştiren trans erkek Tarjit Singh’in cinsel ilişki sırasında sahte penis kullanarak sevgililerini kandırdığı ortaya çıktı. Singh’in ışıkları ısrarla kapalı tuttuğu, bu nedenle kadınların gerçeği fark edemediği ve onu doğuştan erkek sandığı öğrenildi.

26 Mayıs 2022 Perşembe 23:56 - Güncelleme: 26 Mayıs 2022 Perşembe 23:56

İngiltere’de akıl almaz bir sapıklık yaşandı. Kadın olarak doğan daha sonra ameliyatla erkek olan trans birey Tarjit Singh, birçok kadınla sevgili oldu. Ancak Singh, sevgililerine gerçeği söylemedi ve doğuştan erkek olduğuna onları inandırdı.

32 yaşındaki Singh, cinsel ilişki sırasında protez bir penis kullandı ve sevgililerinin ışıkları açmasını önleyerek gerçeği gizlemeyi başardı. Bu yüzden sevgilileri onun erkek olduğunu düşündü. Sevgililerinden biri, birkaç ay sonra protez penisi evde bulunca durumu fark ederek Singh’i polise ihbar etti.

Sanıkla cinsel ilişkiye giren bir kurban, "Erkek gibi görünüyordu, erkek gibi davranıyordu" dedi.

Kraliyet Savcılık Servisi'ne göre, sahte penisi ortalıkta bulan kadın polise kendini çok aptal hissettiğini ve buna kandığını söyledi.

SORGULAYANLARI MANİPÜLE ETMİŞ

Savcılar, mağdur kadınlar Singh’i sorgulamaya başladığında, onun tacizci ve manipülatif bir hale geldiğini, karşısındakine seksten daha fazlası olduğunu ve duygularını incitmemeleri yönünde dikkatli konuşmaları gerektiğini söyleyerek sevgililerini sindirdiğini belirtti.

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Dilan Polat'ın kaynanası "1 Milyoncu" oldu

Dilan Polat'ın kaynanası "1 Milyoncu" oldu