Skandallar kraliçesi geri dönüyor! Flört şovu sunacak!

Uyuşturucu bağımlılığı, yargılandığı davalar ve daha birçok sorun nedeniyle sansasyon dolu bir gençlik geçiren ABD’li oyuncu Lindsay Lohan, uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönüyor. Seksi oyuncu bir flört programını sunacak.

18 Mayıs 2022 Çarşamba 13:43 - Güncelleme: 18 Mayıs 2022 Çarşamba 13:43
1 / 13

ABD’li oyuncu Lindsay Lohan, 1995 yilinda, daha 9 yasindayken televizyon dünyasina atildi. Kariyerinde hizli bir yükselis yasayan ve gençlik filmlerinin aranan yildizi olan Lohan’in hayati, uyusturucu bagimliligiyla alt üst oldu.

2 / 13

Oprah Winfrey'e verdigi bir röportajda Lindsay Lohan, ‘günde 10 ila 15 kez’ uyusturucu kullandigini itiraf etmisti. 20’li yaslarin basinda alkol kullaniminda da asiriya kaçti. Lindsay bagimliligi nedeniyle birkaç kez rehabilitasyona girdi. Rehabilitasyona girdigi dönemlerden biri de 2003’tü.

3 / 13

Rehabilitasyona gitmenin kendisine hiçbir faydasi olmadigini savunan Lohan, “Rehabilitasyon merkezine gitmek yerine yapabilecegim baska seyler oldugunu düsünüyorum, bana daha çok faydasi olur. Yapabilecekleri en iyi sey beni yurt disina, farkli ülkelere gidip çocuklarla çalistirmalari olur” demisti.

4 / 13

2007 ise Lohan’in en skandal yillarindan biri oldu. 12 aylik sürede Lindsay, bir kez uyusturucu kullanimi olmak üzere iki kez alkollü araç kullanmaktan suçlu bulundu. Mahkeme karariyla rehabilitasyona üç kez gitti ve 84 dakika boyunca hapiste kaldi.

5 / 13

Rehabilitasyondan ayrildiktan sadece iki hafta sonra, 2009'da mahkeme karariyla madde bagimliligi derslerine katilmasina karar verildi. Ayni yil, sartli tahliyesini ihlal ettikten sonra 90 gün hapis cezasina çarptirildi. Toplamda, 5 ayri suç nedeniyle hapiste yatmasi karari verildi. 2015’te Lindsay Lohan’in denetimli serbestligi ilk kez sona erdi.

6 / 13

2016’da o zamanki sevgilisi milyarder playboy Egor Tarabasov ile Mikonos tatilinde yasadigi siddetli kavga, plajdakilerin kamerasina yansidi. Bir cipte baslayan kavgada Lohan telefonunu disari firlatti. Egor Tarabasov, araçtan inerek telefonu almaya çalisti. Bu sirada Lindsay Lohan’in kolunu geri büktügü görüldü. Lindsay arabaya geri dönerken, sevgilisi telefondaki mesaji okumak için disarida durdu.

7 / 13

2014 yilinda Lohan en utanç verici skandallarindan birini yasadi. Ünlü oyuncunun cinsel birliktelik yasamayi planladigi isimlerin listesi basina sizdi. Listede, Ashton Kutcher, Danny Cipriani, GPA'dan Brian, Jamie Dornan ve Riley S. (rehabilitasyonda kaldigi sirada tanistigi bir adam) yer aliyordu.

8 / 13

Lohan daha sonra listenin gerçek oldugunu dogruladi, ancak hiçbir zaman halka açilmayi düsünmedigini söyledi.

9 / 13

Ünlü Hollywood yildizi, 2016’da Türkiye’ye gelerek Suriyeli mülteci aileleri ziyaret etmisti. Lohan, ziyareti anlattigi sosyal medya paylasiminda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in "Dünya besten büyüktür" sözünü de kullanmisti.

10 / 13

2017’de ise Gaziantep’in Nizip ilçesindeki Suriyeli siginmacilarin kaldigi konteyner kenti ziyaret etmis ve basörtüsü takip basin açiklamasi yapmisti.

11 / 13

12 / 13

13 / 13