Temmuz 2022 burç yorumları! Aylık burç yorumları!

Haziran ayı sona erdi, Temmuz geldi çattı. 2022’nin Temmuz ayında burçları neler bekliyor? Hangi burçlar mutluluğu bulacak, hangi burçların dişini sıkması gerekecek? İşte Temmuz aylık burç yorumu…

30 Haziran 2022 Perşembe 21:35 - Güncelleme: 30 Haziran 2022 Perşembe 21:35
1 / 12

Temmuz ayi boyunca Uranüs ve Mars, finans evinizde ilerliyor. Is konusunda hedeflerinizi büyük bir hirs ve coskuyla takip edeceksiniz. Ev ve ailenizi sevmenize ragmen çalisma yasaminiz ön planda olacaktir. Yapmaniz gereken isler konusunda kendinizi yetersiz hissedebilir ve bu özelliginizi kapatmak için çevrenize karsi baskici davranislar içinde olurken, her türlü gücün arkasinda maddi degerler arayabilirsiniz. 13 Temmuz'da Dolunay kariyer evinizde gerçeklesiyor. Karsilasacaginiz engellerle mücadele edecek güçtesiniz. Benimsediginiz dogrularinizdan emin olmak için; çevrenizi sinamak isteyecek, kendinizi çok daha enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. Arkadas seçimi veya ortak islerde, size destek verecek pratik zekali kisileri tercih edeceksiniz. Duygularinizi saklamak isteyen birisiniz. Venüs 16 Temmuz'a kadar iletisim evinizde ilerleyecek. Daha sonra aile iliskileriniz daha çok önem kazanacak ve onlarla birlikte güzel bir dönem geçireceksiniz. Saglik konusunda güzel bir ay. Duygusal konularda hirçin yönleriniz sizi gergin yapabilir. Her seye ragmen güzel bir ay. Cildinize özen göstermeli, yagli yemeklerden uzak kalmali ve temiz havada yürüyüsler yaparak, vücudunuzun formunu korumalisiniz. Hafif sporlar yapmali ve bel kaslarinizi zorlamamalisiniz.

2 / 12

Bu ay Merkür, üç burcu dolasarak size hareket kazandiracak. Günes'le birlikte çevresel iliskilerinize hareket kazandiriyor. Bu ay, sosyal yasaminizin ilginç olaylara sahne oldugunu görecek ve bu hareket içinde önemli, ilginç kisilerle bir arada olacaksiniz. Grup aktiviteleri çerçevesinde, ayni görüslere sahip oldugunuz kisilerle, ayni hedefler ekseninde kenetleneceksiniz. Gelecege yönelik dostluklarin temelini atabilirsiniz. Mantik çerçevesinde attiginiz adimlar, marjinal düsünceli kisilerin etkisi ile rotasindan saptirilabilir. Ilk anlarda size ütopik gelen bu kisilerin düsünceleri, sonradan caninizin sikilmasina neden olabilir, dikkatli olmalisiniz! Bu tür kisilerin varligi, güvenilir dostluklar konusunda sizi çeliskili düsünceler içinde birakabilir. Konu ile ilgili karar vermekte zorlanabilirsiniz. Ruhsal evinizdeki Jüpiter'den olumlu etkiler almaya devam ediyorsunuz. Mars, 6 Temmuz'da kisisel evinize geçiyor. Retro Uranüs'ün etkisiyle ve macera duygunuzun ataga kalkmasiyla isteklerinizde asiriya kaçabilir, sevgi ve flört bazinda iliski karmasasi yasayabilirsiniz. Birçok organizasyonun altina imza atacaksiniz; karsi cins üzerinde özel bir yeriniz olacaktir. Is ve aski birbirine karistirabilirsiniz. 28 Temmuz'da Jüpiter yuva evinizde doguyor. Iliskilerinizi gözden geçirmek için tam sirasi... yasaminizda ilkleri sergileyeceksiniz... Öfkelerinize hakim oldugunuz sürece, sagliginiz bir sorun yaratmayacak. Ruhsal konular çerçevesinde, sizi rahatlatacak sekilde olaylara genis perspektiften bakmalisiniz.

3 / 12

18 Temmuz'a kadar Venüs, kisisel evinizde bulunuyor ve ask etrafinizda dolasiyor. Sürpriz asklara hazirlikli olun. Sosyal yasantinizda kisisel cazibenizin artmasindan faydalanabilirsiniz. Bu tür ortam konusmalarinda popüler konulari gündeme getireceksiniz. Sagduyuyu ve sakinligi elden birakmayin. Bu sekilde davrandiginizda ortaya çikacak zor pozisyonlardan basari ile çikacaksiniz. Fiziksel enerjinizin güçlü oldugu bir dönem. Yanlis iliskiler yasamak istemiyorsaniz, zamani ve kisileri dogru seçmelisiniz. Size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçinmalisiniz. Daha dayanikli ve çaliskan bir performans sergilemenize ragmen, duygularinizi ifade etmekte zorlanacaksiniz. Iliskilerinizde baskin bir portre çiziyorsunuz. Kafaniza koydugunuz her seyi aninda yapmak isteyisiniz yüzünden, kendi enerjinizin altinda boguldugunuzu hissedebilirsiniz. Kendinizi özgür birakmanin keyfini yasamalisiniz. Yabanci ülkelerle ilgili konularin gündeme gelmesiyle akliniz karisabilir. Sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kisilerle birlikte olacak ve ortak çalismalar içine gireceksiniz. Maddi olanaklarinizi ve kapasitenizi gözden geçirmelisiniz. Degisen sartlarin sizi zorlamasi karsisinda bocalama yasamaniz mümkün, dikkatli olun. Saglinizla ilgili rutin kontrolleri yaptirmalisiniz. Yeni bir baslangiç ve yeni bir yasam tarzi planliyorsaniz, bu dönemi iyi kullanmalisiniz.

4 / 12

6 Temmuz'da Mars, on birinci evde ilerlemeye baslayacak. Is arkadasliklari, grup çalismalari gibi aktiviteler ve kisisel tatminleriniz dogrultusunda çalismalar içinde olacaksiniz. Eger bu tür grup çalismalarinda esnek davranmazsaniz; düsüncelerinize karsi tepkiler alabilir ve ortak çalismalarinizda problemlerle karsilasabilirsiniz. Bazi farkli düsüncelere karsi taktikler gelistirmeniz gerekebilir. Düsüncelerinizi akici bir sekilde ifade etmeyi basarirken, ikna yeteneginizin etkin olmasini saglayacak ve istekleriniz dogrultusunda uygulamalar yapacaksiniz. Derin düsünceler içinde olmaniz, analiz yeteneginizin gücü, çevrenizin ilgisini çekecek. Karsinizdaki kisinin düsüncelerini algiliyorsunuz. Iliskilerinizde yapici, güçlü, fakat denetleyici olacaksiniz. 13 Temmuz'da Dolunay, karsit iliskiler evinizde gerçeklesiyor. 19 Temmuz'a kadar Merkür Günes'le birlikte hareket edecek. Venüs, kisisel ve fiziksel evinize geçiyor. Cazip, güçlü biriyle duygusal beraberlik yasayabilirsiniz. 28 Temmuz'da para kazanma konusunda da sansli olacaksiniz. Isinizi iyi takip ederek disiplin içinde davranislarinizi sürdüreceksiniz. Birçogunuz, maddi konulardaki basarisini çevresel faktörlerle birlestirecek, ortak is birligi içine girecek. Katilacaginiz grup yemeklerinde kontrolü elden birakmayin. Yolculuklarda dikkatli olmali ve kazalara karsi temkinli hareket etmelisiniz.

5 / 12

Kendinizle savasiniz var... Kendinize olan özgüveniniz sizi yaniltabilir. Takdir gören kisisel çabalariniz sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanitini bulamayabilirsiniz. Bu ay daha esnek olmali, eksik kalan islerinizi tamamlamali, yeni firsatlar yaratma yerine eskileri akillica degerlendirmelisiniz. Ay boyunca Mars, ruhsal evinizde kalacak ve size yabanci konularini açacak. Aile ve yuva evinizde ilerleyecek. Satürn karsit evinizde geri gitmeye devam edecek ve karmasa yaratacaktir. Iletisim, haberlesme, detayli isler, hatalar, ihmaller ve unutkanlik artacaktir. Fakat engeller, durum degerlendirmesini daha net yapmanizi saglayacak; daha hesapli davranarak içinden çikilmaz sorunlari çözeceksiniz. Bu dönem ortaklik içindeyseniz; yalniz kalmak istemeyecek ve idealist, yönetici ruhu tasiyan kisilerle ortak çalismalar içinde olacak, ayrica haksizliklar karsisinda tepkileriniz ortaya koyacaksiniz. Uzun süredir görüstügünüz dostlarinizla bazi duygusal çekismeler sonucunda iliskilerinizi bitirebilir veya sevdiginiz bir dostunuzla ayri ortamlara düsebilirsiniz. Ay boyunca geri giden Satürn, duygusal dengelerinizi kontrol ederken, size uzun zamandir ilgisi olan birinin duygularinin açiga çiktigina sahit olabilirsiniz. Yine sosyal yasantinizda bozulan dostluklarinizi yeniden düzeltme imkani bulacak; derin bir çözülme devresine gireceksiniz. Bu dönemde cildinize, kemiklerinize ve iskelet sisteminize özen göstermelisiniz.

6 / 12

Jüpiter ile Mars, degisim ve finans evinizde ilerliyor... Sezgileriniz dogrultusundaki çabalariniz karsilik görecek ve para kaynaklarinin nasil degerlendirilecegi konusunda sagduyulu davranislar sergileyeceksiniz. Partnerinizin maddi olanaklarindan yararlanacaksiniz. Karsit finans evinizin güçlü olmasi, sizin bu konudaki tarzinizi daha da belirgin hale getirerek, karsi taraftan 'ne' istediginizin bilincinde olacaksiniz. Bazi sartlarinizin yerine getirilmesi konusunda israrci davranacaksiniz. Kendinizle ilgili konularda sessiz kalmayi yeglemeli, çevrenize karsi elestirel bir yaklasim içinde olmalisiniz. Mesleki konularda duygusal tatmin saglamak için gerekli çalismalari daha sonraya ertelemelisiniz. Sabit düsüncelerden uzaklastiginiz zaman, kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Inatçi yapinizin kendinize zarar verdigini siz de biliyorsunuz. Sosyal çevrenizde degisimler ve yeni baslangiçlar için uygun olmayan bu durumu, eski dostlarinizla hasret gidererek geçistirebilirsiniz. Eski sartlarinizi korumaya devam etmelisiniz. Kendinizi gelistirmek isteyecek ve sizi motive edecek arkadaslara ihtiyaç duyuyorsunuz. Yardim etme duygunuz artarken, zevkler konusunda asiriya kaçabilirsiniz. Yaraticiliginizda harikalar yaratiyorsunuz. Olumsuzluklar karsisinda da içe kapali, ketum tavirlar takiniyorsunuz. Maddi konularinizi destekleyici asklar gündeme gelecektir. Kararsizlik çektiginiz anlarda arkadaslarinizdan yardim alacaksiniz. Sosyal konumunuzda yükselme olabilir. Ay boyunca saglik eviniz, size büyük bir sans verecektir.

7 / 12

Bu ay iddiali tavirlarinizla ortaya çikiyor ve toplumda dikkat çekici isler yapmak istiyorsunuz. Egonuzu tatmin etmek için elinize geçecek firsatlari akillica kullanmalisiniz. Olaylara yönetici bir tavirla yaklasiyorsunuz. Iyi niyetli dostlarinizin size önerecegi tekliflere hayir demeden önce düsünmelisiniz. Maddesel konularda beklediginiz firsatlari yakalamak ve is olanaklarinizi genisletmek için uygun bir dönemdesiniz. Riskleri unutmadan, farkli görüsteki kisileri bir araya getirebilirsiniz. 18 Temmuz'a kadar Venüs, ruhsal yolculuklar evinizde ilerliyor. Uzak ülkelerde basarili çalismalar yapmak gibi hedeflerinize yogunlasarak, yasam sürecinizi emin adimlarla sekillendiriyorsunuz; hayallerinize pes etmeden sabirla yaklasiyorsunuz. Yazismalar ve haberlesme konusunda yasayacaginiz aksilikler ortaklik iliskilerinize de yansiyacaktir. Finans evinizle ilgili birçok firsati yakalayacak ve zekice paranizi degerlendireceksiniz. Karsiniza birçok firsat çikacak. Enerjinizi dogru kullanacaginiz anlari seçeceksiniz. Bu ay, yakin iliskilerinizdeki bazi sorunlar konusunda dostlarinizin fikirlerini almaya çalisin. 23 Temmuz'da Günes, Aslan burcuna geçerek, 11. iletisim evinizi etkiliyor. Ifade gücünüzü, anlatim yeteneginizi çok iyi kullanacaksiniz. Saglik konusunda bu ay oldukça duyarlisiniz. Ay boyunca saglik evinizde Neptün, retro konumunda olacagi için sagliginiz hassaslasabilir.

8 / 12

6 Temmuz'da Mars karsit iliskiler evinize geçiyor. Uranüs'le birlikte hareket ediyor. Ask hayatiniz oldukça ilginç gelismelere sahne olacak. Sevgiliniz yaninizda olacak ve sizi mutlu edecek, özellikle maddi konularla ilgili yardimlarini esirgemeyecektir. Konusacaginiz ve paylasimlarinizi aktaracaginiz kisilerin destek verici davranislari sizi memnun edecek. Bu ay aranizda kavga çikmasini istemiyorsaniz, sevgilinizle bas basa kalmak yerine, sosyal aktivitelere beraberce katilmayi tercih etmelisiniz. Sorunlarinizi tartismaktan kurtulur ve bu dönemi rahatlikla atlatirsiniz. 5-19 Temmuz günlerinde Günes ve Merkür, uzak yollari kapsayan yolculuklar ve ideallerinizi yansitan evde olacagi için, yasaminizin anlamini degistirebilirsiniz. 13 Temmuz'da Dolunay iletisim evinizde gerçeklesecek. Fikir birligi ettiginiz kisiler size uygun kisiler olacaklardir. Ruhani yönleriniz ön plana çikarken, çevrenize ögretici bir sekilde yaklasacak, yasamin dogal bir ögretmeni olacaksiniz. Sonuç olarak, yasam enerjinizin daha da güçlenecegini unutmayin. Içinizdeki çocuk ortaya çikacak. Karsit finans evinizde Venüs, 18 Temmuz'a kadar bulunacak. 23 Temmuz'da Günes, kariyer evinize geçiyor. Çevrenizde meydana gelen olaylari tamamen kendi dogrularinizla sekillendirip, degerlendireceksiniz. Ay içinde, saglik sorununuz görünmemesine ragmen, yasadiginiz yogun duygular yüzünden strese bagli tansiyon degisimleri olabilir.

9 / 12

Ay boyunca Satürn, Neptün ve Plüton geri gidiyor. Gireceginiz topluluklarda karsilasacaginiz eski iliskilerinizin tekrar karsiniza çikmasi ve bu kisilerden etkilenmeniz size hareket kazandiracaktir. Fakat yine de tedbiri elden birakmamalisiniz. Tartismalarin ve kirici konusmalarin olabilecegi ortamlardan uzak kalmalisiniz. Planlariniz uygularken kibar, ince, zarif, fakat israrci bir sekilde davranacaksiniz. Enerjiniz, çevrenizi etkileme konusunda sizi ataga kaldiriyor. Odaklanacaginiz konularda basarili bir çalisma içine gireceksiniz. 13 Temmuz'da Dolunay kendi finans evinizde gerçeklesiyor. Size para kazandiracak ekibi kurabilirsiniz. Çevrenizde sizi sevecekler ve sayacaklar. Bu sizin için iyi bir avantaj olacak. 23 Temmuz'a kadar Günes, karsit finans evinizde çok güçlü. Günes ve Neptün arasindaki olumlu açi etkisiyle canlanan sosyal iliskilerinizde, Satürn'ün ters hareketi nedeniyle hatalar yapabileceginizi unutmayin. Iyi giden islerinizde, olabilecek kötü gelisme gelismeleri de düsünerek, is akisini kontrol altinda tutun. Günes, sekizinci evinizde Venüs ve Günes sayesinde duygulariniz çok önemli. Retro Satürn'ün sizi yaniltabilecegini sakin unutmayin. Istek, güç ve aksilikler kapinizda. Kritik bir durum... Plüton bu ay finans evinizde retro yapiyor. Yatirim konusuna yogunlasmalisiniz. Ailenizin yasli kisilerinin sagligi ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

10 / 12

6 Temmuz'da Mars, ask ve sosyal evinizde ilerliyor. Uranüs ve Mars'in gücünü hissedeceksiniz. Arzularinizin tavani yüksek ve bu taleplerinizdeki artis, sorumluluk duygunuzun yogunlugunu arttiracak ve sizi daha da ön plana çikaracak isler yapacaksiniz. Bu ay ask hayatiniz oldukça renkli, farkli seyredecek. Partnerinizle birlikte uyum saglayamadiginiz birçok konuda hosgörülü olmalisniz. Daha önce gözünüze batan bazi hareketlerini olgun bir sekilde karsilamalisiniz. Yani kisacasi, coskulu iliskilerinizde tatli bir yaklasim söz konusu. Görüseceginiz veya is birligi içinde olacaginiz kisilerin güçlü ve kariyerli olmasina özen göstereceksiniz. Askta olgunlugu ögreniyorsunuz. Günes, karsit evinizde size güçlü iliskiler içinde olacaginizi gösteriyor; fakat Plüton, kisisel evinizde geri gittigi için yüksek mevki arayisi içindeyseniz; dikkatli olmali ve karsiniza çikan sorunlarla savasmak yerine beklemeyi tercih etmelisiniz. Is hayatinizda aksi davranislarda bulunmamaya özen gösterin. Arastirma içgüdünüzün yüksek olmasindan kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalismalar içindesiniz. Rakip tanimiyor fakat bu özelliginizi gizlemeyi basariyorsunuz. Saglik konusunda çok fazla bir sorununuz olmasa da, ruhsal anlamda kendinizi degistirmek isteyebilirsiniz. Yasam kalitenizi bozacak hareketlerden uzak kalmalisiniz.

11 / 12

Ayin ilk günlerinde duygularinizi paylasmaktan hoslanmayacaksiniz. 6 Temmuz'dan sonra Mars, Uranüs'le birlikte hareket edecek. Genel olarak, iç dünyaniza yönelik bilinçalti düsünceleriniz ön planda olacak. 12 Temmuz'da Dolunay ruhsal evinizde olusuyor ve Plüton eslik ediyor. Iliskilerinizde sessiz ve derinden gitmeyi yegliyorsunuz. Bu dönem, olaylari irdelemekten vazgeçmelisiniz. Yapacaginiz planlarda gözden kaçirdiginiz birçok noktayi gündeme getirmeli ve küçük ayrintilari bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Geçmisinize gizli bir küskünlügünüz var. Bilinçaltiniz gereksiz anlarda size gerginlik yaratiyor. Gizli kiskançliklariniz yakanizi bir türlü birakmiyor. Yanlis davranislarinizin siz de farkindasiniz. Genelde sakin olan yapinizi negatif olarak etkileyecek dis etkenlere karsi kendinizi kapali tutun...Günes, çalisma ve saglik evinizde 23 Temmuz'a kadar bulunacak. Etrafinizda size eslik edecek güçlü insanlar istiyorsunuz. Eski is yerinizden gelebilecek tekliflere de hazir olun. 18 Temmuz'a kadar ask evinizde Venüs enerjisini göreceksiniz. Oldukça saglikli görünmenize karsin beslenme ile konularda asiriya kaçmayin. Uzun süre ayakta kalmamali ve size uygun hafif sporlari tercih etmelisiniz.

12 / 12

6 Temmuz'da Mars, iletisim evinizde. Kardesler ve yakin akrabalarinizla aranizda bir takim problemler olabilir. Iletisim konusunda oldukça basarilisiniz ve çevrenize olumlu bir görüntü veriyorsunuz. Basarili çalismalara imza atarak, isinizde manevi tatmin saglayacaksiniz. Entelektüel yönlerinizi ortaya çikaracak aktivitelerde, ayni meslekten kisilerle aranizda duygusal bir çekim olusabilir. Canli, dinamik bir duygusal yasamla birlikte, yakin yollarla ilgili asklar gündeme gelecektir. Neptün'ünün kisisel evinizi desteklemesiyle degisen sartlar, size yanlis kararlar aldirabilir. Baslangiçta size cazip gelen bir teklif, daha sonra istenmeyen sonuçlara neden olabilir. Neptün'ün sizi yaniltmasina izin vermeyiniz. Venüs, aile evinizde ilerlerken; Merkür ve Günes, ask ve sosyal evinizde ilerliyor. Gezegenler birbirine geçis yapiyor. Ailenize ters gelen düsünceleriniz nedeniyle, kendinizi ifade etmekte güçlükler yasayacaksiniz. Disariya iç dünyanizi yansitmasaniz da, kafanizin içi oldukça karisik. Fikir birligi içinde oldugunuz kisilerle gereksiz bir tartisma ortami yaratmamalisiniz. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hizli kararlar aliyorsunuz. Herkes sizinle ayni düsüncede olmayabilir. Dostlarinizdan yardim alabileceginiz bir dönem içindesiniz. Saglik gezegeniniz bu ay size destek veriyor. Iskelet sisteminize dikkat etmelisiniz.

Paraya para demiyor! Hazar Ergüçlü'nün Dilber'ine ev de çok, bark da'!

Paraya para demiyor! Hazar Ergüçlü'nün Dilber'ine ev de çok, bark da'!

Hayranları bayram etti! Ivana’dan yeni paylaşımlar geldi!

Hayranları bayram etti! Ivana’dan yeni paylaşımlar geldi!

Demi Rose yeniden Türkiye’de!

Demi Rose yeniden Türkiye’de!