Türk asıllı TV yıldızı İngiltere’de ölümcül kazaya karıştı!

İngiltere’de yayınlanan ‘Aşk Adası’ programıyla ünlenen Türk asıllı Kemal Çetinay, Londra yakınlarında otomobiliyle bir motosikletliyle çarpıştı. Kazada motosikletli hayatını kaybetti. Büyük şok yaşayan Çetinay ise yara almadan kurtuldu.

5 Ağustos 2022 Cuma 11:39 - Güncelleme: 5 Ağustos 2022 Cuma 11:39

Anne ve babası Kıbrıslı Türk bir aile olan Kemal Çetinay, İngiltere’de yayınlanan Aşk Adası programına katılarak TV ünlüsü haline geldi. İngiltere’de ‘Kem’ adıyla anılan sunucus, girişimci ve TV ünlüsü Çetinay, Londra’da bir banliyö şehri olan Hornchurch’ta korkunç bir kaza geçirdi. Çetinay, lüks aracıyla bir motosikletliye çarptı. Havaya fırlayan motosiklet sürücüsü, olay yerinde hayatını kaybetti.

Büyük şok yaşayan Çetinay, aracından inip hemen telefona sarıldı. Motosiklet sürücüsünün araçları sollamaya çalışırken Kemal Çetinay’ın aracı ile çarpıştığı öne sürüldü.

Kemal Çetinay, kaza sonrası şok içinde araçtan inerek telefon görüşmesi yaptı.

‘MOTOSİKLETÇİ HIZLI GİDİYORDU’

Bir görgü tanığı, “Gözlerinin önünde birinin ölümünü izledi. Hepimiz onu tanıdık. Telefonda birisiyle konuşuyordu, bir çarpışma olduğunu ve endişelendiğini söyledi. Tamamen şoktaydı. Yanlış bir şey yapmadı. Yaklaşık altı tanık vardı ve hepimiz neler olduğunu gördük. Hız sınırını aşan motosikletçi hepimizi geride bırakmıştı ve Kem’in arabasına kafa kafaya çarptığında yolun yanlış tarafındaydı” ifadelerini kullandı.

TAZİYELERİNİ SUNDU

Kemal Çetinay’ın temsilcisi tarafından yapılan açıklamada, “Kem bu sabah (Perşembe) saat 11.30 sıralarında Brentwood bölgesindeki evinin yakınında trafik kazası geçirdi. Trajik bir şekilde, çarpışmada bir motosikletli öldü. Kem polise yardım ediyor ve olaya sadece tanık olarak muamele ediliyor. Kem, motosikletçinin ailesine ve arkadaşlarına en derin taziyelerini ve dualarını sunuyor. Bu konuda başka bir yorum yapmayacak” dedi.