Ünlü milyarderden tepki çeken açıklama: Putin için kurşun yerim!

F1’in eski CEO’su ve patronu Bernie Ecclestone, arkadaşı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için söyledikleriyle tepki çekti. Putin için kurşun bile yiyebileceğini söyleyen ünlü milyarder, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’yi ise “komedyen” olarak nitelendirdi.

30 Haziran 2022 Perşembe 17:41 - Güncelleme: 30 Haziran 2022 Perşembe 17:41

F1’in eski CEO’su olmasına rağmen hala patronu olarak anılan milyarder Bernie Ecclestone, Rusya’nın Ukrayna’da bir AVM’yi vurup 18 kişiyi öldürmesinden sadece birkaç gün sonra yaptığı açıklamalarla eleştirileri üzerine çekti. Savaşta Rusya destekçisi olan ve Rusya’nın sivilleri kasıtlı öldürmediğini savunan 91 yaşındaki Ecclestone, İngiltere’de verdiği röportajda Putin’in 1. sınıf bir insan olduğunu söyledi.

Putin'i hala bir arkadaş olarak görüp görmediği sorulan ünlü milyarder, “Yine de onun için kurşun yerim. Acı vermemesini tercih ederim, ama acı verse de yine de bir tane kurşun yerdim. Çünkü o birinci sınıf bir insan. Yaptığı şey, Rusya için yaptığının doğru olduğuna inandığı bir şey. Maalesef zaman zaman hatalar yapıyoruz” dedi.

Ecclestone Zelenskiy için ise, “Eskiden komedyen olan bu kişi, sanırım mesleğine devam etmek istiyor. Her şeyi iyice düşünmüş olsaydı, aklı başında bir insan olan Sayın Putin ile konuşmak için yeterince çaba gösterirdi. Onu dinlerdi diye düşünüyorum. Ukrayna bu durumdan çıkmak isteseydi yapabilirdi” dedi.

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi