Yaşam koçu Okşan Bayazıt dertlerinize çare oluyor

Dert ortağınız Okşan abladan sorunlarınızı çözecek yanıtlar...

Editör: Elif | 29 Mart 2022 Salı 15:50 - Güncelleme: 29 Mart 2022 Salı 15:50
MUTLU OLMANIZ GEREKİRKEN SORUN ÇIKARTMA
 
EVCAN: Merhaba ben 26 yaşımda bir kadınım ikiz bebek bekliyorum ama ablacığım üç yıllık evliyim ve eşimle anlaşamıyorum, yedi aylık hamileyim ne yapmam gerek bu ilişki kurtulur mu. Ablacığım ne olur yardım et.
 
OKŞAN ABLA: Sevgili yavrum üç yıl sonra sen hamile kaldığında mı başladı bu anlaşmazlık, güzel kızım belki hormon değişikliği seni daha hassas yaptığı İçin olabilir, neyi paylaşamıyordunuz ki yavrum, belki eşin de baba olmanın heyecanını yaşıyor ikinizin de şimdi mutlu olacağınız zamanlar neden kendinize sorun çıkartıyorsunuz ki ?
 
 
HEMEN BAŞKA KOLLARA MI KOŞACAK?
 
E.R: Merhaba ben 31 yaşımda bir erkeğim iki yıldır birlikte olduğum bir kız arkadaşım var ve beni aldattığını öğrendim ve bunun sebebini sorduğumda beni ilgisizlikle suçladı. Ablacığım ben onu çok seviyorum ama bu durumu da kaldıramıyorum ne olur yardım et.
 
OKŞAN ABLA: Sevgili oğlum demek senin umursamaz ve ilgisiz halin onu bu yola itmiş ama bunu seninle konuşup çözebilecekken neden ihanet,bu hazmedilecek bir şey değil yarın evlensen seni yetersiz bulduğunda başka kollara mı koşacak? Bana sorarsan sağlıklı bir ilişki değil ama yine karar senin.
 
 
ÖNCE CİNSEL KİMLİĞİNİ BELİRLE
 
G.L: Merhaba 30 yaşımda bir erkeğim benim eşcinsel eğilimlerim var ama tam da karar vermiş değilim bu konuda bana nasıl yardımcı olursunuz. Hoşlandığım bir erkek var ama onun da tercihini bilmiyorum nasıl iletişim kuracağımı da bilmiyorum bana yardım edin.
 
OKŞAN ABLA: Sevgili yavrum senin deneyimlerin ne yönde önce bunu belirlemen gerekiyor eğer içinden çıkamıyorsan bir endokrinoloji  uzmanı ile görüşmen ve hormon testleri yaptırman gerekiyor. Belki cinsel kimliğini belirlemen zaman almış olabilir bu yüzden tercihlerin konusunda emin olmadan hiç bir girişimde bulunma.
 
 
HAYATINI YÖNLENDİRMEYE HAKKI YOK
 
N.L: Ablacığım ben 47 yaşımda bir kadınım başımdan bir evlilik geçti ve bir de oğlum var fakat eski eşim oğlumu bana karşı sürekli yalan yanlış dolduruyor ve 16 yaşındaki oğlum beni sürekli eleştiriyor ve görmek bile istemiyor hayatımda biri var evlenmeyi düşünüyoruz ama oğlum bunu da kabul etmiyor acaba ne yapmalıyım ne olur bana yol gösterin.
 
 
OKŞAN ABLA: Sevgili kardeşim oğlun ergenlik döneminde ve tüm bu davranışları son derece olağan. Her kişinin farklı şekillerde yaşadığı bir dönem. Sen hayatını bir düzene sokuyorsun ve buna da kimsenin karışmaya hakkı yok evladın bile olsa. Babası istediği kadar yönlendirsin hiç merak etme su akar yolunu bulur oğlun da seni tanıyacak elbet.
 
 
HAKKINIZ OLANI ALAMAZLAR
 
LERZAN: Merhaba ben 56 yaşımda bir kadınım üç yıl önce eşimi kaybettim çocuğumuz olmadı. Şimdi eşimin ailesi miras kavgasına giriyor ve benim hiç bir hakkım olmadığını iddia ediyor. Biz 32 yıllık evliydik ve her şeyi birlikte yaptık şimdi beni oturduğum evimden bile çıkartmaya çalışıyorlar ben ne yapacağım.
 
 
OKŞAN ABLA: Değerli hanımefendi onlar kendi kendilerine rüzgar yaratıyorlar, bu ülkede kanun var ve sizin hakkınıza hiç kimse sahip çıkamaz, önemli olan sakin bir şekilde bir avukat yardımıyla konuları ele almanız ve sizin hakkınızı aldıktan sonra kalanı onlara bölüneceğini anlatmanız gerekiyor.
 
Güzellik başa bela: Bade İşçil güzelliğinden bakın neler çekmiş!

Güzellik başa bela: Bade İşçil güzelliğinden bakın neler çekmiş!

Serenay Sarıkaya'dan siler geçerim uyarısı: 'Asla ödün vermem'

Serenay Sarıkaya'dan siler geçerim uyarısı: 'Asla ödün vermem'

Kadir İnanır'dan yeni haber var! Sağlık durumu nasıl?

Kadir İnanır'dan yeni haber var! Sağlık durumu nasıl?

'İnci Taneleri'nde Azem’in kızı 'Nehir' belli oldu

'İnci Taneleri'nde Azem’in kızı 'Nehir' belli oldu

Tuvana Türkay'dan yarım yamalak açıklama: Hastayım dedi, nedenini söylemedi!

Tuvana Türkay'dan yarım yamalak açıklama: Hastayım dedi, nedenini söylemedi!

Gönül Dağı setindeki taciz detayları ortaya çıktı: Zorla öpmeye çalışmış!

Gönül Dağı setindeki taciz detayları ortaya çıktı: Zorla öpmeye çalışmış!