Magazin

Zehra Güneş ne yiyor da güneş gibi parlıyor?

Yeni sezonda Fenerbahçe formasını giymesine kesin gözüyle bakılan A Milli Kadın Voleybol Milli Takımı’nın “Duvar” lakaplı oyuncusu, Zehra Güneş, tedavi için gittiği İtalya’da kahvaltınısını paylaştı. Paylaşımını binlerce beğeni ve yorum yağarken, Zehra Güneş’in güzelliliğini doğru beslenmesine yorumlayanlar da oldu.

Loading...

Abone Ol

7.5 milyonluk Arda Güler’den sonra 3.3 milyonla Türkiye’nin en fazla takipçisi olan sporucusu ünvanını elinde bulunduran Zehra Güneş, yeni sezon öncesinde İtalya’da hazırlanırken, takipçilerini de merak da bırakmıyor.

“Günaydın” etiketiyle yaptığı son paylaşımıda sabah kahvaltısının fotoğrafını yayınlayan Zehra Güneş’e binlerce beğeni ve yorum geldi. 

Zehra Güneş’in olağanüstü güzelliğini sağlıklı beslenmesine yorumlayan hayranları, beğeni yağmuruna tuttu. 

Yalnızca Türk voleybolunun değil, dünya voleybolunun da önemli isimleri arasında yer alan Zehra Güneş’in sabah kahvaltısında, 2 lop yumurta, kuru kaysı, kivi, ceviz ve bir dilim ekmek yediği, maydanoz suyu içtiği görüldü.

Yeni sezonda Fenerbahçe forması giymesi beklenen Zehra Güneş’in İtalya’daki tedavisinin 1 hafta daha süreceği de ifade edildi.