Prens Harry'den şaşırtan açıklama: Meghan Markle'ı İngiltere'ye geri götürmeyeceğim Prens Harry'den şaşırtan açıklama: Meghan Markle'ı İngiltere'ye geri götürmeyeceğim

ABD'den bir grup Cornell Üniversitesi öğretim üyesinin Çin'in kuzeydoğusundaki Beyşan Parkı'nda bıçaklı saldırıya uğradığı bildirildi. Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lin Cien, saldırıya uğrayanların Beyhua Üniversitesi'nde çalışan 4 yabancı öğretim üyesi olduğunu belirtti. Sözcü, yaralıların hastaneye kaldırıldığını ve durumlarının kritik olmadığını açıkladı. Saldırı sonrasında yetkililer, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Cui Dapıng'in fotoğrafını ve kimlik bilgilerini yayınlayarak yakalanması için polis birimlerine talimat verdi.

ABD'li 4 öğretmene Çin'de bıçaklı saldırı - Son Dakika Haberleri

Cornell Üniversitesi ise öğretim üyelerinin Beyhua Üniversitesi ile işbirliği ve değişim programı kapsamında Çin'e ziyarette bulunduklarını açıkladı. ABD Dışişleri Bakanlığı ise olayı yakından takip ettiklerini bildirdi. Sosyal medya paylaşımları ise sansürlendiği belirtilirken, olayın ardından detaylı bir açıklama yapılmadı. Saldırının nedeni ve detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ-AA