07:42 Gündem

Paris 2024 Olimpiyatları'nın açılış töreni, medyada ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Ancak, ünlü gazeteci Fatih Altaylı, töreni ağır bir dille eleştirdi. Altaylı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Paris 2024 Olimpiyatları'nın açılışını şimdiye kadarki en kötü tören olarak belirtti.

07:24 Yaşam

İstanbul Fatih'de dengesini kaybeden bir kişi raylara düştü. O sırada durağa yaklaşmakta olan tramvayın altında kalan kişi feci şekilde can verdi.

07:16 Gündem

Uğur Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'nin olimpik gururları Busenaz Sürmeneli ve Mete Gazoz'un kıyafetlerine sert tepki gösterdi. Dündar, "Olimpik gururumuz Busenaz Sürmeli ve Mete Gazoz'u ilk kez pijamalarıyla görüyorum..."

07:00 Özel Haberler

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, Fransız sol bekin mukavelesinin uzatılmasını sağladı. Mendy, 30 Haziran 2027'ye kadar İspanyol devinin formasını giyecek. Taraflar arasında anlaşma sağlandı.

06:00 Özel Haberler

Evcil hayvan sahipleri, yoğun ve zaman zaman ölümcül sıcak hava dalgaları yaygın hale geldikçe, onları nasıl koruyacaklarını ve serinleteceklerini düşünmek zorunda... Bu konuda atabileceğiniz bazı adımlar mevcut...

05:00 Özel Haberler

İngiliz ekibi Arsenal, Polonyalı savunma oyuncusu Jakub Kiwior için talip bekliyor. Ortalıkta birçok iddia gezinse de şu ana kadar kulübe hiçbir resmi teklif gelmedi. Arsenal, satın alma opsiyonlu kiralama tekliflerine de açık.

04:00 Özel Haberler

Manchester United'ın yıllardır tartışılan stoperi Harry Maguire, yönetimle ayrılık konusunda konuşmadığını söyledi. Ancak takımda istenmemesi halinde çeşitli seçeneklere bakabileceğini kaydetti.

03:00 Özel Haberler

Joao Felix, tek başına idman yapmak için Atletico Madrid'e döndü. Oyuncunun takımda kalma şansı bulunmuyor. Çünkü İspanyol ekibi onu satmak istiyor. Ancak bonservis bedeli işleri zorlaştırıyor.

02:00 Özel Haberler

Beden imajı sorunları ve çekici olmama hissi; psikolojik, sosyal ve kültürel faktörlerin karmaşık bir etkileşiminden kaynaklanabilir. İnsanlar, kendilerine dayatılan kriterlerin esiri olabiliyor. Kendinizle ilgili güzellik algınız, her gün aynı olmayabilir. Özellikle ergenlik dönemlerinde yaşanan bu sorunlardan nasıl kurtulabilirsiniz?

01:29 Gündem

Prof. Dr. Naci Görür kötü haberi verdi. 4.2 şiddetindeki Bingöl depreminden sonra önemli açıklamalarda bulunan Görür, çok can sıkıcı bir durumun gerçekleştiğini söyledi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, 'Hem KAF’a, hem DAF’a yakın. Her iki fayda da bu yörede deprem bekliyoruz' dedi. Deprem uzmanı Naci hoca depremin küçük olduğunu fakat gerçekleştiği yerin sıkıntılı olduğunu sözlerine ekledi.