05:00 Özel Haberler

Marsilya, bonservisi Dijon Kulübü'nde bulunan 16 yaşındaki Rayane Messi ile ilgileniyor. Talep edilen bonservis miktarı ise 4 milyon euro...

04:00 Özel Haberler

Fransız ekibi, önümüzdeki günlerde el değiştirebilir. Anlaşmanın 20-30 milyon euro gibi bir bedelle tamamlanması bekleniyor.

03:00 Özel Haberler

Polonyalı forvetin menajeri Pini Zahavi, tecrübeli futbolcunun önümüzdeki sezon da kesinlikle Barcelona'da kalacağını açıkladı. Çıkan haberleri "Saçmalık" olarak değerlendirdi.

02:00 Özel Haberler

Önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan İstanbul ekibi, Adana Demirspor'la sözleşmesi bitecek tecrübeli orta saha oyuncusuna yöneldi.

01:11 Politika

Galatasaray, deplasmanda Karagümrük'ü 3-2 mağlup etmesiyle birlikte büyük oranda belli olan şampiyonluğunu kutlayan MHP'li Fethi Yıldız Cumhur İttifakı ile ilgili iddialara da cevap verdi. İşte Fethi Yıldız'ın yanıtı..

01:00 Özel Haberler

Günde 1 bardağı geçmemeniz şartıyla bir bardak kırmızı pancar suyu, kan basıncını önemli ölçüde düşürür. Ancak ikinci bardaktan kaçınmalısınız.

00:53 Dünya

Dünya genelinde artan maliyetler ve düşen müşteri sayıları sonrasında dev fast food zinciri, daha uygun maliyetli menüleri piyasaya sürecek.

00:47 Dünya

İşçilerine senede 100.000 dolardan fazla maaş veren New Jerseyli bir inşaatçı, sektörde 500 bin insan açığı olduğunu ve gençlerin bu sektöre adım atmasını istedi.

00:35 Dünya

Elizabeth Jaimes isimli kadın, plastik bir çekiçle köpeğe saldırdığı anlar görüntülenince ağır ceza aldı. Üstelik bu tacizin uzun süredir devam ettiği öğrenildi.

00:32 Özel Haberler

İtalyan ekibi, 23 yaşındaki Hollandalı sol bek için Fenerbahçe'yle pazarlıklara başladı. Sarı-Lacivertliler, 20 milyon euro civarında bir rakam bekliyor.