Süper Lig’de şampiyonluk yarışında Galatasaray’ın 6 puan gerisinde kalan Fenerbahçe yeni başkanını seçmek için gün sayıyor.

Kulübün olağan seçim genel kurul toplantısı 30-31 Mayıs'ta gerçekleşecek ve mevcut başkan Ali Koç ve 2018’de mağlup ettiği eski başkan Aziz Yıldırım karşı karşıa gelecek. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde genel kurul, 8-9 Haziran tarihlerinde yeniden bir araya gelecek. 

732745 Image1

'HERKES AZİZ YILDIRIM'I MUMLA ARAR'

İki rakibin yeniden karşı karşıya gelmesi sonrası camia ikiye bölünürken gazeteci Fatih Altaylı’dan adaylar hakkında yorum geldi. Kendi YouTube kanalında konuşan Fatih Altaylı 2018 yılında söylediği sözlerinin hatırlatarak; “Ali Koç öylesine daha fanatik ve Galatasaray düşmanı ki Aziz Yıldırım’ı mumla arar herkes.” dedi. 

Tarafını söyleyen Altaylı ayrıca herkesin Ali Koç’tan daha iyi bir başkan olabileceğini belirtip; 'Akıllı olan Aziz Yıldırım'ı seçer.' ifadelerini kullandı. 

HÜDA Par'dan olimpiyat açılışına sert tepki: “Sapkınlar var” HÜDA Par'dan olimpiyat açılışına sert tepki: “Sapkınlar var”
Muhabir: DEMET SAROVA