Banu Alkan'ın paylaşımına kısa sürede birçok yorum geldi. Alkan, daha önce Hailey Bieber ve Kylie Jenner'ın kendisini taklit ettiğini iddia etmişti. Yeşilçam'ın Afrodit'i olarak tanınan Alkan, zaman zaman söylemleri ve paylaşımlarıyla gündeme gelmektedir.



Afrodit lakabıyla tanınan Alkan, kendine özgü kişiliği ve yorumlarıyla izleyenleri gülümsetiyor. Oyuncu, 149 bin takipçili Instagram hesabından evinde içinden geldiği gibi dans ettiği bir video paylaştı. Alkan, paylaşımına "Muhteşem dansım evimde içimden geldiği gibi" notunu düştü.


Bu ilginç dansa birçok takipçi tarafından çeşitli yorumlar yapıldı, "Zarif asil kadın", "Bir sen eksiktin şimdi tam oldu", "Harikasınız, enerjiniz hiç bitmesin", "Canım benim, çok seviyorum seni güzel kadın" gibi ifadelerle paylaşıma olumlu tepkiler geldi.



Ayrıca, Banu Alkan'ın Bülent Ersoy ve Safiye Soyman ile bir araya gelerek 'Dünya Güzellerim Masada' programıyla tekrar ekranlara döndüğü belirtiliyor.



Geçmişte Show TV'de yayınlanan 'Dünya Güzellerim' programıyla adlarından söz ettiren üçlü, yeni programlarıyla dikkat çekiyor.

banu alkan3

70'li yıllardan itibaren yüzlerce filmde rol alan Banu Alkan, son dönemde sosyal medya üzerinden yaptığı göndermelerle gündemde kalmaya devam ediyor. Alkan, sosyal medya hesaplarından gençlik dönemlerinden çekilmiş pozlarını paylaşarak, Kylie Jenner ve Hailey Bieber gibi ABD'li TV yıldızlarının kendisini taklit ettiğini iddia etmişti.

Kaynak: haber merkezi