Los Angeles Sparks forması terleten çaylak Cameron Brink, normal sezondaki ilk maçı öncesinde maç öncesi Alexander Wang ekibiyle Çarşamba günü sosyal medyayı salladı.

Güzelliği, verdiği pozlar ve oynadığı oyunla Cameron Brink, adından söz ettirmeye devam ediyor.  Kim Kardashian'ın Cameron Brink'e olan hayranlığı ise dikkatleri üzerine çekti.

Los Angeles Sparks çaylağı Cameron Brink, normal sezondaki ilk maçı öncesinde maç öncesi Alexander Wang ekibiyle Çarşamba günü sosyal medyayı alevlendirdi.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

Kot mini etek ve karnının bir kısmını açığa çıkaran asimetrik siyah üst giyen 22 yaşındaki eski Stanford Kardinali, Sparks'ın sezon açılışına giderken görünümünü diz boyu siyah çizmeler ve siyah bir çantayla tamamladı. Kaliforniya Long Beach'teki Walter Piramidi'nde Atlanta Rüyası'na karşı.

Ekran Görüntüsü 2024 05 16 183449

Warriors süperstarı Steph Curry'nin eşi Ayesha Curry, kalp gözlü emojilerden oluşan bir koleksiyonla birlikte Instagram'da "Aman Tanrım" yorumunu yaptı.

Brink, Sparks'ın Dream'e 92-81 mağlup olduğu maçta ilk maçına sağlam bir başlangıç ​​yaptı ve faul sorunuyla uğraşırken 20 dakikada iki ribaund ve dört asistle 11 sayı kaydetti.

KIM KARDASHIAN BİLE HAYRAN

1,80 boyundaki Brink daha sonra Kim Kardashian ve eski Kanye West ile paylaştığı 10 yaşındaki kızı North West ile soyunma odasında fotoğraf çektirdi.

Hafta başında Brink'in, Kardashian'ın SKIMS serisi için WNBA yıldızları Plum, Dijonai Carrington, Skylar Diggins-Smith ve lig efsanesi Candace Parker ile birlikte yeni bir kampanyanın parçası olduğu ortaya çıktı .

Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi müjdesi: 3 yıldır dediği çıkan kahin 2025 için Galatasaray'ı işaret etti! Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi müjdesi: 3 yıldır dediği çıkan kahin 2025 için Galatasaray'ı işaret etti!

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ