Öğrenciler, atölye çalışmalarından sinema ve tiyatroya kadar birçok ücretsiz etkinlikle keyifli anlar yaşıyor. Karneleriyle gelen öğrencilere kitap hediye edilen etkinlikler, 4 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek.

Etkinlikler, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi, Özgecan Aslan Kültür Merkezi, Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi, Melisa İşleyen Çocuk Kütüphanesi ve Galeri Beylikdüzü gibi 6 ayrı merkezde gerçekleşiyor. 

KARNELER İLE GELENLERE KİTAP

4 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek etkinliklere karneleriyle gelen çocuklara kitap hediye ediliyor. Öğrenciler, tiyatro, konser, sihirbaz gösterileri, yaratıcı drama, zekâ oyunları, kukla ve pandomim gösterileri, robotik kodlama ve oyun alanları ile yarıyıl tatilinde hem eğlenip hem de öğrenecekler.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, " Bu tatilde çocuklarımızın güzel vakit geçireceğinden eminim. Çocukların mutlu olması için çalışmaya onlar için güzel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İLKE DUYAN ERGÜR