Bir dönemin en ünlü gruplarından biri olarak kabul edilen "TakeThat"den ayrılarak solo kariyerine yönelen ve Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesi bulunan Williams, Lujo Hotel Bodrum'da TemaCC organizasyonuyla gerçekleşen konserde sahne aldı.



Sahne performansı sırasında, sanatçı, "Müziği 32 yıldır sürdürüyorum ve bu gece size eğlencenin gerçek anlamını göstereceğim." ifadesini kullanarak "Let Me Entertain You" şarkısıyla konserine başladı.

Yaklaşık 1 buçuk saat süren konser boyunca Robbie Williams, şarkı aralarında izleyicilerle sohbet etme fırsatını buldu."Bu, Türkiye'deki ilk konserim" diyen Williams, henüz 16 yaşında müziğe başladığı 1990'ların Take That grubu günlerine dair videolar göstererek espriler yaparak izleyicileri güldürdü.



Etkinlik sırasında "Strong", "Come Undone", "Don't Look Back in Anger", "Feel", "Kids" ve "Rock DJ" gibi şarkıları seslendiren Williams, hayatının en mutlu dönemini yaşadığını dile getirdi.


Williams, "Gençken iki kuralım vardı: Asla evlenmemek ve çocuk sahibi olmamak. Ancak şimdi, eşim Ayda ve dört çocuğumla daha önce hiç olmadığım kadar mutluyum." dedikten sonra "Love My Life" şarkısını, salondaki bir çifte ve oğullarına ithaf etti.


İlk aranın ardından "No Regrets" ve "She's the One" gibi şarkılarla konserine devam eden sanatçı, veda şarkısı olarak "Angels"ı söyledi. Bu şarkıyla, Türk kökenlerine gurur duyan eşi Ayda'ya ve onun 9 yıl önce kaybettiği babasına özel bir adanışta bulunarak, "Farkettim ki, eşimin en sevdiğim özellikleri Türk olmasından kaynaklanıyor. Bu yüzden Türkleri çok seviyorum." şeklinde konuştu.



Şarkıyı söylerken eşini telefonla arayan Robbie, şarkıyı canlı olarak ona dinletti.

Robbie Williams kim?

İngiliz şarkıcı, şarkı yazarı ve yapımcı Robert Peter 'Robbie' Williams, 13 Şubat 1974 tarihinde Birleşik Krallık'ın Stoke-on-Trent şehrinde doğdu.

Pop, rock, Pop rock, Britpop, Hip hop, Swing, R&B tarzlarında şarkılara sahip olan bu sanatçı, müziğe katkısı nedeniyle birçok ödüle layık görüldü, bunlar arasında Müziğe Üstün Katkı Ödülü de yer almaktadır.

aa

Editör: Funda Işık