ABD Polisi, Chicago'daki bir evde yapılan aile toplantısı sırasında ateş açıldığını belirtti. 8 yaşında bir kız çocuğu hayatını kaybetti. Aralarında iki miniğin de bulunduğu yedi kişi ise yaralandı.

Öldürülen kız başından vuruldu! 1 ve 7 yaşlarındaki iki erkek çocuğun da çok sayıda yara aldığı ve durumlarının kritik olduğu aktarıldı. Yaşları 19 ila 40 arasında değişen beş yetişkinin sağlık durumlarıyla ilgiliyse net bilgi verilmedi.. Polis, tüm kurbanların bölgedeki hastanelere kaldırıldığını söyledi.

YAYA OLARAK GELDİLER

Tayland'da kaplanlar yeniden doğuyor Tayland'da kaplanlar yeniden doğuyor

Chicago Polis Şefi Yardımcısı Don Jerome, "Bu rastgele bir şiddet eylemi değildi. Muhtemelen çeteyle ilgiliydi. Bu olayın nedeni ne olursa olsun, bu gece üç masum çocuk vuruldu ve içlerinden biri trajik bir şekilde yaralarına yenik düştü" açıklamasında bulundu.

Saldırıyla ilgili herhangi bir şüphelinin ismi verilmedi ve şu ana kadar bir tutuklama yapılmadı. Soruşturma devam ediyor. Jerome, görgü tanıklarının ifadelerine göre; iki saldırganın olay yerine yaya olarak geldiğini ve sonrasında koşarak kaçtıklarını belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ