Yarın Süper Lig’de Gaziantep FK’yı konuk edecek olan Galatasaray, galip gelip yoluna firesiz devam etmek istiyor. Maçın açık ara favorisi Cimbom! Ancak Aslan, son maçta 3-1’lik galibiyete rağmen İstanbulspor karşısında adeta ölüp ölüp dirildi. Bir kaza yaşanmasından çekinen Okan Buruk, öğrencilerine karşılaşmanın önemini hatırlattı. 

Aa 20240125 33530829 33530819 Galatasaray Istanbulspor (2) (1)

‘BUNDAN SONRA HER MAÇIMIZ FİNAL; SİZE GÜVENİYORUM, HADİ ASLANLARIM’


Fenerbahçe’yle verilen amansız şampiyonluk mücadelesi nedeniyle bundan böyle her maçı final havasında oynayacaklarını belirten başarılı hoca, “Yenelim ve gece kabus görmeyelim. Bana Pazar gecesi güzel bir uyku hediye edin, bunu kendiniz için de yapın. Hepinize güveniyorum. Taraftar da yine arkamızda olacak ve müthiş destekle kazanacağız. Hadi aslanlarım!” dedi. 

Kerem Aktürkoğlu’nun ise kendilerine sık sık maçın önemini hatırlatan hocasına takılıp samimi diyaloglara girdiği öğrenildi. Formda oyuncunun, “Hocam siz rahat olun, bizi stadımızda Real Madrid bile yenemez” sözleriyle Buruk’a güvence verdiği aktarıldı. Buruk’un, “Eminim” karşılığını verdiği belirtildi.

Muhabir: MUHAMMET ŞAHİNTAŞ