İkiz kardeşlerin kurduğu oyun ellerinde patladı. Kanadalı ikiz influencer Ari Chance , kardeşinin tatile gitmesi için onun yerine geçerek iş yerinde çalışmaya başladı ve kısa süre içinde yakalandı. İşte detaylar..

Kanadalı ikiz influencer Ari Chance , binlerce izlenme alan bir TikTok videosunun başlığında "Patronum, ikizimin iş yerinde beni korurken paylaştığı videoyu gördü" diye yazdı .

O ve ikiz kız kardeşi Noe, TikTok'taki 800.000'den fazla takipçisine sık sık ailesel bir kopyaya sahip olmanın nasıl bir şey olduğunu ayrıntılarıyla anlatan videolar yüklüyor. Eşsiz deneyimleri arasında, önemli kişilerin onları kız kardeşleri sanması ve aynı anda iki yerde birden bulunması yer alıyor. Ari, en son gösterileri için, izin talebi reddedildikten sonra iddiaya göre tatile çıkabilmek için, bir gün belirsiz konserinde onun yerini alması için kendisine benzeyen kardeşini görevlendirdi.

Noe'nin iş başındayken dolandırıcılığı ayrıntılarıyla anlatan bir video yayınlamasının ardından Ari'nin patronunun "Ebeveyn Tuzağı"nı çağrıştıran değişime akıllıca yakalandığı bildirildi. Görüntülerde ise yöneticinin kopyalama girişimine yanıt olarak gönderdiği söylenen öfkeli e-posta görülüyordu.

Başkan John, sert bir dille şu ifadelere yer verdi:

 "Açık konuşayım: izin talebiniz reddedildikten sonra tatile çıkarken ikiz kız kardeşinizi yedek olarak alma kararınız tamamen kabul edilemez" dedi. “Bu, hem kurallara uyan meslektaşlarınızın, hem de size sorumluluk veren şirketin suratına atılan bir tokat.”

“Hareketleriniz yalnızca kendinize kötü yansımakla kalmıyor, aynı zamanda şirketimizin itibarını da zedeliyor. Protokol ve görgü kurallarının bu düzeyde göz ardı edilmesi açıkçası şok edici ve hoş görülmeyecektir."

Aldatma girişiminin kefareti olarak John, Ari'den özür dilemesini, davranışına ilişkin "hemen bir açıklama" sunmasını ve durumu düzeltmek için bir "eylem planı" sunmasını talep etti.

Yaşınıza göre günlük protein ihtiyacınız ne kadar? Yaşınıza göre günlük protein ihtiyacınız ne kadar?

Kendisi, "daha sonraki herhangi bir suiistimal vakasının, potansiyel disiplin cezaları da dahil olmak üzere ciddi sonuçlara yol açacağını" da sözlerine ekledi.

John, "hayal kırıklığıyla dolu saygılar"la konuşmasını bitirmeden önce, "Bu korkunç güven ve profesyonellik ihlaline nasıl çözüm bulabileceğimizi görüşmek üzere sizden derhal haber almayı bekliyorum" dedi.

Söylemeye gerek yok, TikTok yorumcusu, Ari'nin iş yerinde onun için ikiz vuruş yaptırmaya yönelik iddia edilen başarısız girişimi karşısında şaşkına döndü.

Bir izleyici "Bu çok çılgınca" derken bir diğeri şöyle yazdı: "Hayal kırıklığına uğramış saygılar benim yeni favori imzam."

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ