Gelecek sezon şampiyonluğu hedefleyen sarı-lacivertliler, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getirdi. Mourinho, Fenerbahçe'de kadrosunu kurmak için hızlıca harekete geçerek ilk önemli hamlesini yaptı. Ünlü teknik direktörün, ilk transferini gerçekleştirerek hem Galatasaray'a hem de taraftarlara büyük bir sürpriz yaptığı anlaşıldı.

Jose Maurinho'dan Galatasaray'a ters köşe... Rafa Silva Fenerbahçe'ye mi geliyor - Resim: 5

Memphis Depay-Inter görüşmesi patladı! Memphis Depay-Inter görüşmesi patladı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, sarı-lacivertli kulübe imza attıktan sonra İstanbul'da birkaç gün geçirdi ve ardından Portekiz'e gitti.

TribündeGFB | 💥 Fenerbahçe, Szymanski'nin takımdan ayrılması halinde  Galatasaray'ın da listesinde bulunan Rafa Silva'yı kadrosuna katmak... |  Instagram

Portekiz'de RTP Portugal'e konuşan Mourinho'ya, Rafa Silva'nın Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimali soruldu. Mourinho, röportajda, "Rafa Silva, bence harika bir oyuncu. Ancak onun, Galatasaray'a transfer olmaya yakın olduğunu duydum" dedi.

Galatasaray ın istediği yıldız için flaş yorum Kesin olan şu ki | beIN  SPORTS Türkiye - beinsports.com.tr/

Mourinho'nun Rafa Silva için "Galatasaray'a yakın" açıklamasının ardından, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncu ile anlaştığı iddia edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ