Nilgün Belgün yıllar sonra ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar’a olayın ilk günlerinde destek olmuş ve “Herkesin başına gelebilecek bir durum. Böyle bir durumda sadece erkeği suçlamak hata olur, kadının da hatası var. Bir erkeğe sormadan çocuk sahibi olmak doğru bir şey değil...” yorumu yapmıştı.

NİLGÜN BELGÜN YİNE KONUŞTU

Son olarak ise Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Anne Suphiye Orancı bulunmuş, ancak bir açıklama yapmak istememişti. Türkiye'nin konuştuğu bu olayla ilgili birçok yorum yapılırken Nilgün Belgün yine konuyla ilgili fikrini açıkladı. 

Rapçi Çakal kaza yaptı: Onu kameraya almak isteyen kadın tekrar aracına çarptı! Rapçi Çakal kaza yaptı: Onu kameraya almak isteyen kadın tekrar aracına çarptı!

Belgün; "Başıma bişey gelmeyecekse; Bir kadın ne ilişki yaşarsa yaşasın karşısındaki erkeğin fikrini almadan çocuk doğurmamalı. İlişki ve kararlar iki kişiliktir. Hadi bir kez hata oldu diyelim 'bir hata 4 kez yapılırsa o artık zevke girer' diye bir söz vardır.'' dedi. 

Muhabir: Hande Durmaz