Jemma Sayer ve bir arkadaşı, Tayland'da tatil yapıyordu. Otel odasına girdiklerinde bir kapının yanından güvelerin girmeye başladığını gördüler. Oraya bir havlu koyarak sorunu halletmeye çalıştılar ancak bu esnada yanlışlıkla kapıyı açtılar. 2000 civarında güve, odanın her yerine yayıldı. Bu esnada bir yılan da yanlarından geçerek kaçtı! Hayvanın, güveleri yemek için orada bulunduğu anlaşıldı. Sonrasında otel görevlisi geldi ve o da gözlerine inanamadı. Oda hemen kapatıldı ve görevlilere haber verildi.

Tayland'daki iki İngiliz turist, Mayıs sonundaki gösterilerden görüntülere göre yanlışlıkla otel odalarına uzak güve akınına izin vermelerinde dehşete düştüler.

Yolsuzluk iddiasıyla tutuklanmıştı: Vali istifa etti Yolsuzluk iddiasıyla tutuklanmıştı: Vali istifa etti

HAYATIMIZIN ŞOKUNU YAŞADIK

Otel onları farklı bir odaya taşıdı. Jemma Sayer, "Sadece bir anlığına kapıyı açtık ve başımıza gelenlere inanamadık. Güve akını başladı. Odanın içinde gidebilecekleri her yere gittiler. Bu arada onları yemeye çalışan yılan da hemen dibimizden geçerek kaçtı. Gerçekten unutulmaz bir deneyim yaşadık. Bu kadar hayvanın orada ne aradığını bilmiyoruz. Böyle bir şeyi hiç görmemiştik. İkimiz de şok olduk" açıklamasında bulundu.
 

Muhabir: Tamer Ayeri